Hülye lennék? Nem bírok leállni a gyerekvállalással! Ahogy cseperednek, mindig újabbat szeretnék. Miért? Már 3 van!
16.25-ös pottyantani???
Azt a wc-be szokták..ne haragudj!
Ha valaki úgy dönt,hogy egy gyermeket vállal azért,amiért..engedtessék meg neki!
Ha valaki 3-4-5 gyermek nevelését vállalja..hajrá!
Ettől egyik fél sem lesz több-sem kevesebb!
Nem vitát akarok szitani,de diszkriminativnak érzem azt a kijelentésedet,az egy gyermekesekkel szemben!
17.01-es hsz vagyok!
Kedves Kérdező!
Bocsánat,h nem a kérdésedre írtam először!
Csodálatos dolognak tartom,ha egy nő több gyermek nevelését is vállalja..ha Nektek ehhez minden adott,ne is gondolkodj!A Ti életetek úgy lesz majd teljes!
Kedves Zsófi!
Értettem ,a hsz-el mire céloztál..és ezt sérelmeztem.Mert ,abban úgy írsz,hogy aki csak egy gyermeket vállal,az csak pottyant és nem szül???
És..igen..pejorative jött le a válaszod!Vállalom,hogy rám "nyomjátok" a 0-át !!!
Az egy gyermekes 30-30 év fölöttiek védelmében írtam!!!!
Én is az vagyok és nem a karrier miatt áldoztam fel én sem a meg nem született 2-3 gyermekemet!!!
Na általánositsatok kérlek,csak ennyit szeretnék!!!
Kedves Kérdező, szerintem két dolgot kihagytál, ami kell még a több gyermekhez: egészség és megosztott figyelem.
Ha jó az egészséged és képesnek találod magadat arra, hogy több gyermeket ugyanúgy kellő odafigyeléssel nevelj, akkor hadd jöjjenek azok a gyermekek, Isten adjon mindnyájatoknak egészséget, boldogságot.
Nekem kettő van, de érzem, hogy egészségileg már csak egyet bírnék, így nekünk hárommal lesz teljes a család. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!