Hülye lennék? Nem bírok leállni a gyerekvállalással! Ahogy cseperednek, mindig újabbat szeretnék. Miért? Már 3 van!
Ha megtehetitek, akkor vállaljatok be még egyet. Ahogy írod, hely, anyagi jólét van, kedv mindkettőtök részéről szintén, tehát mi a gond? :)
Köztem meg húgom között 18 hónap van, és ennél nem is lehetne jobb. Mondjuk húgom becsúszott, de anyuék örömmel várták. Ne parázz feleslegesen ezen, hogy a legkisebb még csak 15 hónapos. :)
Hajrá!!!:)
A leírásod alapján semmi akadálya.
Minden adott, a férjeddel együtt szeretnétek, akkor mi a gond? Te valószínűleg elbírsz velük, lehet, hogy a 4. után már úgy fogod érezni, hogy ennyi gyerekre van erőd/türelmed. Ne félj, olyan nincs, hogy nem bírod abbahagyni...:D
Nekem 2 van, bár megtehetnénk, hogy legyen 3, de nem lesz, nekem lelkileg erre a 2 gyerkőcre van kapacitásom, nem lenne türelmem 3.-ra.
Egyik ismerősünknek 8 gyereke van. Sokáig én is úgy éreztem,hogy nagyon sok gyereket szeretnék,az Elsőt hogy hazahoztuk a kórházból,már azt kérdeztem a Páromtól,hogy mikor lesz következő? Felébredt bennem az Ősanya :-)
Egyszerűen imádtam a terhességeket és az anyaság apró-cseprő örömeit,a nehézségekkel hamar megbirkóztam (persze volt olyan is,amivel nem,de arra ki emlékszik??) :-)
A nagyom 5,a középső 3,a kicsi pedig csak 2 hete töltötte be az 1 évet.
Nekem ez az első nem probléma mentes terhességem,és megvallom őszintén,hogy parázok egy sort,elvette a kedvem attól,hogy pár év múlva még egyet bevállaljak (egyébként a 30-as éveim közepe táján megtettem volna!)
Ha adottak a körülmények,akkor miért ne vállalnátok? Majd le fogsz tudni állni,ha eljött az ideje! :-)
Üdv: 3 lányos,21hkm
:) Tudom mit érzel! :)
Az első két gyerekem 14 hónap korkülönbséggel született akkor azt mondtam soha többet. Aztán 2 éves lett a kicsi és újra beindult nálam a babázhatnék. így a második és a harmadik között majdnem 3 év van, és hogy ne legyen legyen kiszorítva a kettősből, másfél évre rá született még egy.
Most van négy fiam 7, 6, 3, másfél évesek. Több nem lesz úgy tűnik. Ikerlányok pár év múlva talán bevállalnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!