Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondott olyat másnak is a...

Mondott olyat másnak is a doki hogy mivel csak egyik petefészke működik, ezért "csipkedje" magát a gyerekvállalással (siessen) mert hamarabb fog kimerülni a petefészek és hamarabb fog klimaxolni?

Figyelt kérdés
Nincs rendben a ciklusom összevissza van meg, hónapok óta járok orvoshoz. Tervben van természetesen a kistesó (k?) de még várnánk. 33 éves vagyok, de az orvosom most azt mondta hogy uh alapján csak egyik petefészkem érlel petéket ezért értelemszerűen pont feleannyi petém van mint másnak és feleannyi esélyem a spontán teherbeesésre. Ő azt mondta már most álljunk neki. Szeretnék még gyereket, leginkább még 2-t de várni akartunk volna még. Volt akinek ilyesmit mondtak mégis kivárt? Vagy nem várt ki és valóban nehezen jött össze a második, harmadik gyerek? Illetve ti mit tennétek? Nem szeretnék kifutni az időből de azt hittem, még ráérek.
2012. márc. 21. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valóban csak az egyik működik, akkor érdemes elkezdeni a próbálkozást. Ha nagyon nagy dilemmában vagy, kérhetsz AMH vizsgálatot (anti müllerian hormon), amely képet fog adni a petefészkek működéséről, és ez alapján dönthettek a továbbiakról.
2012. márc. 21. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valóban igaza van a dokinak,mivel a kor előrehaladtával amúgy is egyre ritkábban van peteérés,még 2 működő petefészek és rendszeres menstruáció esetén is.Nálam minden oké(óramű pontosságú 28 napos ciklusaim vannak,és mindkét petefészkem jól működik),a 2 gyerek elsőre összejött(a 2.-at 35 évesen szültem),és amikor a 3. szóba került-38 éves voltam-a dokim mondta,hogy "hasaljunk" neki,mert így is lehet,hogy sokat kell rá várni(a már fentebb említett ok miatt).Szerencsénk volt,a 2. hónapban összejött.2gyerekes+12hkm
2012. márc. 21. 16:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat. Az elsőnek írom hogy ilyen vizsgálatom volt és nincs baj vele.
2012. márc. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!