Küzdötök alhasi, petefészek környéki fájdogálásai? 20hetes vagyok, már lassan egy hónapja küzdök ezzel. Magnézium nem igazán segít. Doki is látott, rendellenességet nem tapasztalt. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 10:44
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy a méh növekedése okozza a fájdalmakat.Ha doki nem látott problémát akkor nyugodj meg.
2/4 anonim válasza:
Nem érzed, hogy a hasfaladból, vagy ahhoz közeli forrásból jönne ? A méh növekedését én így éreztem, fájt rendesen, néha felállni is nehéz, de ez természetes...
Nekem a 2 oldalon, a hasam alsó felében volt az epicentrum.
3/4 anonim válasza:
Én ugyanezzel küzdök. Napi 3×2 magnézium tablettát kell szednem, de csak annyit értünk el, hogy ha fizikailag nem terhelem magam, akkor ritkábban jelentkezik. De pár perc séta, és már úgy érzem szétszakadok. Nekem azt mondta a doki, hogy nagyon pici és szűk vagyok, és nehezen tágulok. Borzasztó kellemetlen.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is akkor érzem amikor megyek, sétálok, vagy sokáig teszek veszek. Nem a hasamban érzem, hanem alatta, van, hogy kétoldalt a petefészeknél, feszítő érzés. Pihengetek én is, mást nem nagyon tudok tenni.
2009. máj. 5. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!