Gyerekvállalással kapcsolatos kérdés: párotok is akkor akar (t) gyereket, amikor Ti? Főleg többedik gyereknél érdekelne?
Igaz, nálunk első baba. Amikor szóba került (ő hozta fel) "le is szúrt", h miért nem mondtam előbb?! Én meg azt, h ez milyen hülyén nézett volna már ki, ha szólok, h babát akarok. (akkor még nem voltunk házasok)
Szerintem mindenképpen közös döntés kell, h legyen.
Bár ismerek olyat is, h először csak az egyik fél akarta a másik nagyon nagyon nem (volt már egy gyerekük).
Végül miután megszületett már teljesen oda volt a babáért a férj is.
Ha a férjemen múlt volna még most sem lenne egy gyerekünk se (kettő van). A másodiknál mondta, hogy várjunk még egy évet, rendben, addig nem is hoztam szóba, de egy év után már nem volt kérdés.
Imádja őket! :)
Nekünk még csak első baba!
Mielőtt összeházasodtunk,már szóba került párszor,h szeretnék kisbabät!beszélgettünk róla sokat,de a párom arcán nem láttam azt a nagy lelkesedést!aztán esküvő utáni héten elmentünk nászútazni,ahol a 3. napon közölte velem,egy vacsival egybekötve,hogy nagyon szeret,és szeretne tőlem egy babát! :) most vagyok 30 hetes
Nálunk 2 gyerek volt tervben. Én kis korkülönbséget szerettem volna, végül aztán annyirA NEM lett kicsi mert a második babánk (lányunk) nehezen akart összejönni.
Így sincs sok közöttük (3 év). Aztán védekezés (spirál!!) mellett lettem terhes a harmadikkal se ő se én nem terveztük. Hetekig tépelődtünk, persze aztán megtartottuk.
(na itt sikerült a kicsi korkülönbség, 19 hónap van 2-eske és 3aska között).
Azóta már úgy vagyok vele, hogy ha kicsit lélegzethez jutok,nagyobbak lesznek a nagyok még lehet még egyet bevállalnánk. A férjemnek nem merem ezt felhozni témaként, majd egy pár év múlva. Most még tuti zsigerből elutasítaná az egészet illetve kiakadna...
még kivárok.
Egyébként nálunk a harmadiknál volt ez hogy ő sokkal hamarabb elfogadta és döntött hogy tartsuk akkor meg, mint én!!
kedves kérdező, én csak annyit kérdeznék, hogy hány évente születnek a babáitok?
nálunk 1. babát, 2. babát egyszerre szerettük volna, a 3. babánál azért már kellett érvelnem, de nem sokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!