Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalással kapcsolatos...

Gyerekvállalással kapcsolatos kérdés: párotok is akkor akar (t) gyereket, amikor Ti? Főleg többedik gyereknél érdekelne?

Figyelt kérdés
Voltatok olyan helyzetben, hogy Ti szeretnétek még egy (több) babát, de Ő nem szeretne már? vagy fordítva!Hogyan lehet ezt megoldani?
2012. máj. 8. 20:14
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
6 éve ismerjük egymást a férjemmel, nagyon kis korkülönbséggel jöttek a gyerekek.
2012. máj. 8. 22:01
 12/39 anonim ***** válasza:
98%

azta,bocsi,de leesett az állam..ötödik,hatodik gyerekről beszéltek,úgy,h a férjetek nem is akarja,ez már nekem is sok lenne...

Azt hittem,ilyen első/második gyerekes történet,ahol a ffi még nem nagyon tudja,h mi lesz és fél..Na,de így,azért ti is megérthetnétek az ő álláspontjukat..

amúgy míg nem volt gyerekünk,mi 2-3 babáról beszélgettünk,most van egy,a második is kérdéses...Nem az anyagiak,vagy hasonlók miatt,szimplán egyikünk sem nagyon tudja elképzelni,h hogyan tudnánk ugyanazt a figyelmet,törődést,stb. nyújtani több gyerkőcnek..Én inkább hajlok jelenleg arra,h legyen második(de én sem vagyok biztos benne),ő még nem tudja,h mi legyen..Én nem sürgetem,ráérünk,hiszen az első is még csak egy éves..

De ne haragudjatok,ilyen sokadik gyereknél én már önzőségnek érzem a nő részéről,ha nem tudja megérteni a férjét,h neki már elég...

2012. máj. 8. 22:08
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
Az első babára én voltam rákattanva a másodikat meg ő akarta nagyon.Most 3 éves a nagylány és hétfőn vetettem le a spirált h akkor jöhet a kistesó.Én nagyon nem akartam elég sokáig de aztán győztek az ész érvek.:)
2012. máj. 9. 08:15
 14/39 anonim ***** válasza:
81%

Azért 6 év alatt 5-6 gyerek, hááááát.

Lehet, hogy a férjed már unja, hogy folyton terhes vagy, szeretné már a nőt látni benned. Lehet, hogy ez a férjed álláspontja.

6 év alatt folyamatosan szülsz, szerintem ez kicsit gáz így.

Tudom, hogy a válaszom nem fog neked tetszeni, de így azt mondom, hogy igen, önző vagy.

Nálunk is kis korkülönbség van. 5 év alatt most várjuk a 3. babát. Nade a 6.-at?????

2012. máj. 9. 08:42
 15/39 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk egy babánk van. Én szeretnék még 3-at, a párom még 2-őt. Majd meglátjuk. Ő is az anyagiak miatt mondja ezt. Én azt mondom ahol 3 elfér ott 4 is. Na de amíg neki kell keményen előteremtenie az anyagiakat, mivel én a gyerkőcökkel vagyok, addig azért neki is van beleszólása. Nekem erről az a mondás jut eszembe hogy a kisujjamat nyújtom, de az egész karom kell, szerintem valahogy így érezhet a férjed is.
2012. máj. 9. 14:51
 16/39 anonim ***** válasza:
96%
6 év alatt 5 babától én is nagyon megijednék, és a férjemet is teljesen megérteném ha ki lenne akadva és nem akarná szerintem ez borzasztó gyors és nagyon sok gyerkőc. A te életed persze, gondolom neked ez nagy boldogság is egyben, de csak azt akarom mondani hogy a férjedet maximálisan megértem...:((
2012. máj. 9. 14:56
 17/39 A kérdező kommentje:

Azért a mi helyzetünk nem annyira fekete - fehér, hogy én folyamatosan szülni akartam, a férjem pedig nagy nehezen elfogadta...Amikor megismerkedtünk én még egyáltalán nem akartam gyereket, Ő pedig minél hamarabb akart, és kifejtette, hogy szerinte egy igazi család legalább négy gyerekből áll. Ahogy teltek az évek, egyre jobban megtetszett ez a szemlélet, meg minden, amit a nagycsalád jelent, de most meg fordult a kocka, Ő akar megállni, én meg még folytatnám.

Amúgy a kapcsolatunkkal nincs semmi baj, a szülések - szoptatások nem változtattak semmit a külsőmön, azt kizárnám, hogy a nő hiányzik a férjemnek, ezen a téren nem változik köztünk semmi, akkor sem ha terhes vagyok, minden zökkenőmentesen alakult eddig. A gyerekekkel sincs gond, minden jól alakul velük. Egyedül az anyagiaktól fél a párom, én pedig erre mondom azt, hogy ha az elején nem féltünk, akkor most már nem vagyok hajlandó félni.

Ez nem önzőség, ez az án véleményem, megérzésem, ha Ő továbbra is elzárkózik majd a témától, űgysem lesz más válsztásom, mint elfogadni, de még reménykedem, hogy benne is megváltozik valami. Sok mindentől függ, az igaz. És sok szempontot kell figyelembe venni, azért is kérdeztem, hogy másoknál ez hogy működött.

2012. máj. 9. 15:50
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt a férjem akarta nagyon.A második-harmadik közös döntés volt.A negyedikre én fűztem meg.

De ötödiket már nem mernék bevállalni anyagi okok miatt.Minél nagyobbak annál többe vannak.

Szép a nagycsalád,de talán igaza van a férjednek.El is kell őket tartani és útnak indítani.Már a 6.tervezed?

2012. máj. 22. 19:37
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
A lakás mérete adott a gyerekekhez?
2012. máj. 22. 19:39
 20/39 anonim ***** válasza:
HŰŰŰŰ.....Van itt minden:) Kaptál hideget, meleget...Szerencsés vagy, hogy szülhettél ennyi babát, adj hálát az Úrnak! Szerintem beszéljétek meg, és ne legyél csak úgy terhes, nem fer..
2012. máj. 22. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!