Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti felejtettétek már...

Anyukák, ti felejtettétek már ott gyermeketeket valahol?

Figyelt kérdés

Ezt a cikket olvastam ma reggel: [link]

Közben azon gondolkodtam, hogy ilyen tényleg van? Én még nem vagyok anya, ezért lennék kíváncsi, mert el nem tudom képzelni, hogy lehet elfelejteni valakinek a gyerekét.:) Minden ítélkezés nélkül kérdezem, valóban érdekel!

2012. szept. 6. 08:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ma reggel beszéltek erről a tv-ben, az anyuka azt hihette hogy beszállt az apukához, az apuka meg azt hitte az anyánál van. És így indultak el. Beszélhetünk felelőtlenségről, de itt főleg a kommunikáció hiánya volt a két szülő között.
2012. szept. 6. 09:17
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Értem egyszer elfelejtettek eljönni az óvodába. Mindketten kölcsönösen azt hitték a másikról, hogy ő jön, és aznap csak este értek haza. És én egész addig ott voltam.
2012. szept. 6. 09:18
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok!

Jaaa, akkor értem!!! Az egészet nem hallottam, a cikkben nincs benne, hogy 2 autoval menntek. Hát az úgy vicces :))

Szegény kiscsaj :))

2012. szept. 6. 09:19
 14/31 anonim válasza:
100%
Nem hagytam még ott sehol sem, bár időnként el tud keveregni pl a bevásárlóközpontban. Ítélet nélkül azt mondom, senkinek sem célja, hogy "elhagyja" a gyermekét, de mint oly sok mindenben, ebben is véthetünk egy "kis" hibát. Az a szülő valószínűleg most jól megleckéztette magát. Én azért sajnálom, hisz nem tudhatjuk, pontosan hogy történt. Pláne, hogy ez éjjel történt.
2012. szept. 6. 09:20
 15/31 anonim ***** válasza:
91%
Még nem hagytam ott sehol, viszont bölcsibe mentem már úgy reggel, kómásan, hogy gyerek nem volt velem (otthon maradt a nagyival).
2012. szept. 6. 09:26
 16/31 anonim ***** válasza:
52%

Ezt a cikket én is olvastam és utána én is gondolkodtam rajta : hogyan történhet meg egy anyával, hogy nem veszi észre, nem ül a hátsóülésen a gyereke?!...

Nekem két gyerekem van, gyakran utazunk együtt és kiskorukban is sokat vittük őket autón, beszállás után még most sem indulunk addig el, míg nem nézek hátra és nem látom a saját szememmel, hogy bekötötték a biztonsági övet! (Pedig már 21-22 évesek!!!)

Ha vásároltam velük kiskorukban, mindig a félszemem rajtuk volt, bevásárlóközpontban nem engedhették el a bevásárlókocsit, nem volt szaladgálás ide-oda!...

El sem tudok képzelni olyan szituációt, hogy ne a gyerekeim legyenek az elsők...

De azt sem tudom elképzelni, hogy éjszaka kinn hagyjam a 11 éves kisgyerekemet egyedül az autóban, miközben bemegyek a benzinkút vécéjébe vagy a boltjába!...

Ha az anyukának vécére kell mennie, akkor gyaníthatóan a gyereknek is lehet ilyen szükséglete, és nem árt egy hosszabb utazás után a mozgás sem a gyereknek!

Akárhogy nézem, ez az anyuka roppant felelőtlen, nem bíznám rá a kutyámat sem!

2012. szept. 6. 10:25
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Így otthagyva még nem.Volt boltban még hordozóba volt a fiam, én valamit néztem így letettem, azt hittem hogy párom felvette és mentem tovább.Kb 3 lépést tettem amikor a párom jött velem szembe, gyerek nélkül.Akkor nagyon megijedtem, pedig tényleg 1 perc volt csak és 3 lépésre voltam tőle, de mivel azt hittem hogy apuka felvette így az volt bennem rögtön hogy ő hagyta ott valahol.

Anyuék viszont felejtették ott az oviba a tesómat.Úgy volt hogy apu megy érte meló után, viszont ő elfelejtette, mi meg anyuval orvosnál voltunk, nem sokkal az előtt indultunk hogy haza kellet volna érkezniük.Apu haza is ment csak a tesóm nélkül, és mivel senki nem volt otthon fel sem tűnt neki hogy elfelejtett vmit.Este 8kor amikor hazaértünk akkor derült ki hogy hiányzik a tesóm, szegénykém ott ült a takarítónővel az oviban.

2012. szept. 6. 10:29
 18/31 anonim válasza:
100%

Engem is hagytak ott az oviba! Anyám elfelejtett értem jönni. Meg volt egy hülye szokása,hogy mindig elöttem futott,és én meg álltam,sírtam. Ez olyan volt,mintha elhagyott volna! A mai napig utálom,ha megyünk valahova,és elém siet.

Valami pánik féle maradhatott bennem,pedig már eltelt majd 40 év!

3 gyermekemet viszont sose felejtettem ott az oviba,és máshol se!

2012. szept. 6. 11:40
 19/31 anonim ***** válasza:
52%

nekem még az a fura h nem tudta anya telefonszámát

6 évesen már mindegyik kívülről fújta

a nevem és a címemet meg már 4 évesen

pont olyan esetre ha valami lenne ......

2012. szept. 6. 11:55
 20/31 A kérdező kommentje:

Ha két kocsi volt úgy tényleg más a helyzet, de nekem akkor is furcsa, hogy nem beszélnek a szülők, mielőtt elindulnak? Persze nem voltam ott, nem tudhatom mi történt, csak ez így nekem elég furcsa.

Úgy látszik ez a bölcsiben/oviban hagyás elég gyakori.:D Én nem tudok róla, hogy ott hagytak volna minket, de előfordulhat.:) Olyanra viszont emlékszem, hogy húgomnak sokszor szólt anya, hogy ne szaladjon előre az utcán, de nem hallgatott rá, úgyhogy amikor megint előre szaladt, mi elbújtunk az egyik sarkon. Amikor a húgomnak feltűnt, hogy nem vagyunk sehol kétségbeesett sírásba kezdett. Nagyon megbánta anya, együtt sírtak utána.:) Többet nem is csinált ilyet!:)

2012. szept. 6. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!