Engeditek, hogy a gyermeketeket szájon puszilja valaki?
Másnak nyilván nem engedem. Engem néha szájon puszil, először fura volt, de már nem zavar. Én kifejezetten nem adok a gyerekem szájára.
Viszont többször láttam a sógornőmet, ahogy az icipici kis újszülött babájának milliószor becsókol a szájába, ahogy tátogott a kisbaba a cici után, mert éhes volt... jaj számomra ez nem volt szép látvány, mert ez már kb smárolás.
Az oroszok csinálják így. :o)
Egyébként "valaki" nálunk sem csinálhatja. Én szoktam, mert kedvem van hozzá és ennyi. 4 évesem már nem engedi, 2 évesem még igen. Nem látok benne semmi "károsat", a babapopsit is megpuszilgatjuk, még sem "pedofil".
És nyilván nem fog így maradni a pici lányommal sem. Kihasználom a kis időt, mert olyan cuki. Előfordul, hogy ő is ad. és mondja is, hogy "csók". Nem kell sok idő, és érteni/érezni fogja ő is a különbséget, addig meg miért ne...
De nekem nincs bajom azzal sem, ha valaki ezt nem szerei. Nem vagyunk egyformák. Vannak, akik WC-zéskor is kizárják a kúszó-mászó gyereküket, nálunk meg be lehet jönni. Ha kérem, hogy menjenek ki, mert "olyan dolgom van", kimennek.
Szerintem gusztustalan. Ez a szerelmesek jele. Én az arcára adok a lányomnak és mindenki más is.
A férjem nagymamája, amikor még élt akart nekem folyton a számra puszit adni, kirázott tőle a hideg és próbáltam mindig kifordulni belőle. Biztos régen vagy vidéken ez volt a szokás.
Szerintem ha anya-apa egyszer-egyszer kap szájra puszit abban semmi pedofil/rossz nincs....ha nagyobb lesz majd úgy is elmarad.....a kislányom 2 éves és ha nagy ritkán ad puszit akkor a számra ad...nah most nem fogok elfordulni, meg egyáltalán semmi rossz gondolatom nem támadt ettől :))))
Én amúgy az arcára szoktam adni puszit, meg apa is....de ő jön és csücsörít :)))) szerintem nagyon édi....
Másnak nem engedném.............mivel az más h most Ő Nekünk így ad, meg más ha mondjuk a nagyapa így adna neki puszit....azt nem díjjaznám :SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!