Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engeditek, hogy a gyermeketeke...

Engeditek, hogy a gyermeketeket szájon puszilja valaki?

Figyelt kérdés
Mert én nem. Sok mindenkitől látom,hogy a gyerekét szájon puszilja. Nálunk ez nem megengedett. A felnőtteknek más a szájuk íze, "illata", lehetnek rossz fogaik..stb. Még és se puszilom szájon,csak arcon a fiaimat. Mi a véleményetek erről?
2011. dec. 15. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Szia! Nem tudom, de nekem a szájon puszilásról a pedofilok jutnak az eszembe... lehet hülyeség, de akkor is! Mindig azt a kerek kis pofiját szoktam puszilni. Az meg hogy, más csinálja ezt vele? 1: Ha megkérdezés nélkül teszi kiütöm a fogát, 2: ha megkérdezi közlöm vele, hogy NEM!
2011. dec. 15. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Arcra csak.Én se örülnék,ha engem valaki....
2011. dec. 15. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Másnak nyilván nem engedem. Engem néha szájon puszil, először fura volt, de már nem zavar. Én kifejezetten nem adok a gyerekem szájára.

Viszont többször láttam a sógornőmet, ahogy az icipici kis újszülött babájának milliószor becsókol a szájába, ahogy tátogott a kisbaba a cici után, mert éhes volt... jaj számomra ez nem volt szép látvány, mert ez már kb smárolás.

2011. dec. 15. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
3. ez nekem se tetszene,fúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjj
2011. dec. 15. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Másnak semmiképpen nem engedném én sem. Én sem csókolgatom a gyerekem száját. Persze már előfordult az is, hogy mikor pusziltam odafordította az arcát, meg az is, hogy ő szájonpuszilt engem, de azért ha lehet elkerülöm. De nem vagyunk egyformák. A barátnőm is az újszülött kislányának a száját csókolgatja, ami nekem is fura, de hát ő tudja... :S
2011. dec. 15. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Én sem vagyok ennek a híve, de nem a fertőzés miatt, hanem mert szerintem a szájra a „szerelmesek” adnak puszit. Egy időben a kisfiam nagyon rá volt kattanva a témára, mindenáron szájon akart puszilni engem (az apját nem :), szerintem azért, mert látta, hogy mi egymásnak oda adunk. Nem engedtem neki. A mellemet sem hagyom fogdosni, csak az apjának. :) Nem is igazán értem, miért divat ez, sokaknál látom, hogy így puszilkodnak a gyerekükkel… talán ez vmi amerikából jött marhaság?
2011. dec. 15. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Az oroszok csinálják így. :o)

Egyébként "valaki" nálunk sem csinálhatja. Én szoktam, mert kedvem van hozzá és ennyi. 4 évesem már nem engedi, 2 évesem még igen. Nem látok benne semmi "károsat", a babapopsit is megpuszilgatjuk, még sem "pedofil".

És nyilván nem fog így maradni a pici lányommal sem. Kihasználom a kis időt, mert olyan cuki. Előfordul, hogy ő is ad. és mondja is, hogy "csók". Nem kell sok idő, és érteni/érezni fogja ő is a különbséget, addig meg miért ne...

De nekem nincs bajom azzal sem, ha valaki ezt nem szerei. Nem vagyunk egyformák. Vannak, akik WC-zéskor is kizárják a kúszó-mászó gyereküket, nálunk meg be lehet jönni. Ha kérem, hogy menjenek ki, mert "olyan dolgom van", kimennek.

2011. dec. 15. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem gusztustalan. Ez a szerelmesek jele. Én az arcára adok a lányomnak és mindenki más is.

A férjem nagymamája, amikor még élt akart nekem folyton a számra puszit adni, kirázott tőle a hideg és próbáltam mindig kifordulni belőle. Biztos régen vagy vidéken ez volt a szokás.

2011. dec. 15. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Off nem orosz eredetű még véletlenül sem,orosz emberrel még tegeződni sem lehet,évek után sem esetenként,nemhogy lesmárolni!!!!!!!!!!!
2011. dec. 15. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ha anya-apa egyszer-egyszer kap szájra puszit abban semmi pedofil/rossz nincs....ha nagyobb lesz majd úgy is elmarad.....a kislányom 2 éves és ha nagy ritkán ad puszit akkor a számra ad...nah most nem fogok elfordulni, meg egyáltalán semmi rossz gondolatom nem támadt ettől :))))

Én amúgy az arcára szoktam adni puszit, meg apa is....de ő jön és csücsörít :)))) szerintem nagyon édi....

Másnak nem engedném.............mivel az más h most Ő Nekünk így ad, meg más ha mondjuk a nagyapa így adna neki puszit....azt nem díjjaznám :SSS

2011. dec. 15. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!