Ti mit tennétek a helyemben? Kínlódnátok tovább vagy inkább egyedül nevelnétek gyermeketeket?
Romániában élünk. Hét éve vagyunk házasok, van egy három éves kisfiunk. Én tanítónőként dolgozom, havi 250 euro a fizetésem. Hitelünk van, havi 180 euro. Férjem a múlt héten egyszerűen bejelentette, hogy ő többet nem megy dolgozni, felmond, mert nem neki való az a munka. Szakiskolát végzett. Nagyon jól fizetett munkára nincs reménye. Legutóbb két hónapig egy koporsógyárban dolgozott szakképzetlen munkásként, havi 150 euroért. De csak úgy egyik napról a másikra otthagyta, azt mondja nem neki való a fizikai munka, ő nem bírja a lakkszagot, a port, a deszkacipelést, stb.
Mondjátok meg, mit csináljak? Nem tudom egyedül fenntartani a családot, plusz munkát nem tudok vállalni, mert ott a gyerek. Valami ötlet?
A férjeddel kell tartanod. Szerintem ezt fogadtátok meg. Jóban és ROSSZBAN. Ha nem bírja, hát nem bírja. Ne károgj! Fog találni valamit. Ő is tudja, hogy kell. Lehet, hoyg kevesebbet keres, de nyugodt lesz. Lehet, hogy van még valami(stressz) amit a férfihiúsága miatt szégyell bevallani. Vagy elküldték. Ha utálja hát nem csinálhatja örökké, megmérgezné. Állj mellette, biztasd. Haragudnod azért lehet, mert nem beszélte meg veled. Ezt mondd meg!
Mivel lennél előráébb, ha elhagynád?
Így legalább a szex ingyen van, meg a segítség. Hozasd rendbe vele a lakást, míg keresgél, több szabadideje lesz. És használd ki a közös időt a kapcsolat erősítésére. Gondolom, nem hét évre tervezted..nálunk azt mondják, a hetedik év kritikus, azon át kell esni.
Vagy válalj tanítványokat, ő meg lássa el a gyereket, és a háztartást átmenetileg. Valamit valamiért. Legalább megtudja, milyen hazsnos amunkád.
először is az első válaszoló egy jó nagy tapló
a jóban -rosszban nem azt jelenti,hogy egy munkakerülőt el kell tartani.akinek van esze,ezt úgy csinálja,hogy dolgozik,közben munkát keres,ha talál jobbat,felmond.de csak akkor,ha
ráadásul otthon sem csinál semmit
én ultimátumot adnék,vagy záros határidőn belül talál munkát,közben pedig ellátja a háztartást,amíg otthon van,vagy viszlát
Mi az, hogy ne károgjon? Első válaszoló te nem vagy normális, és már bocs, de a férjed is egy naplopó senkiházi... Mi az hogy nem neki való?? Van egy három éves kisfiatok, akinek enni kell adni, nyeljen egyet és húzzon dolgozni, az a dolga apaként, hogy megteremtse a pénzt! Agyam eldobom komolyan...
Kinek a nevén van a hitel? Ha elhagyod, akkor gyerektartást kell kapj majd tőle, azt miből fizetné...?
Az első válaszolónak is ilyen férjet kívánok, akkor azthiszem nem pattogna... Vagy ha férfi az illető, akkor meg gondolom ugyanolyan lusta disznó, mint a párod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!