Anyukák, ti felejtettétek már ott gyermeketeket valahol?
Ezt a cikket olvastam ma reggel: [link]
Közben azon gondolkodtam, hogy ilyen tényleg van? Én még nem vagyok anya, ezért lennék kíváncsi, mert el nem tudom képzelni, hogy lehet elfelejteni valakinek a gyerekét.:) Minden ítélkezés nélkül kérdezem, valóban érdekel!
Nem. 3 gyerekem van, bár kicsik még szóval ÁLLANDÓAN zajonganak:))) feltünne ha nem lennének ott, mert túl nagy lenne a csend:)) De amúgy nem tudom elképzelni hogy így elfelejtkezzek róla, nekem ha egyik nincs ott olyan hiányérzetem van hogy úgy kell emlékeztetnem magam hogy mondjuk a nagyobb oviban vagy ilyesmi.
De amúgy egyik rémálmom ez hogy elveszítem valamelyiküket véletlen.:((
otthagyni még nem
de olyan volt már h bent felejtettem a kocsiban
vagyis mind a ketten azt hittük h a másik vette ki a gyereket
mondjuk 3 perc alatt rájöttünk a lift előtt h valaki hiányzik :-)))
a gyerek meg csak csendben ült a kocsiban és nézet nagyokat
Neeem :)
De azért a cikkben egy 11 éves gyerekről van szó, aki már önállóan ki-be száll, nincs mindig a sarkában az ember, csak szól neki, hogy gyere, és feltételezhető, hogy jön is, nem ellenőrizgeti annyit az ember. Inkább az a fura, hogy ilyen sokáig nem tűnt fel az anyukának, hogy a gyereke nincs a kocsiban.
a férjem egyszer ott felejtette az
oviban
engem egyszer ott hagytak a moszkva téren :D Akkor még onnan indult az 56-os villamos, és elfelejtették hogy ott vagyok :D
Aztán sírva jöttek vissza egy megálló után :D Én meg addig leültem a popómra és vártam :D
5-6 éves lehettem :D
Nekem egy 2 éves fiam van. El nem tudom képzelni, hogy hogy lehet elfelejteni a gyereket. O.o Dehát ilyen szülők is vannak...
Hallottam olyat, hogy egy nő az újszülött babát a hordozóval a bevásárlókocsiba felejtette. Nah ezen kiakadtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!