Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki miért vállal /vállalt...

Ki miért vállal /vállalt gyereket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 14:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mert ezt éreztem természetesnek, így van értelme a létezésemnek! Jobban érzi ezt az ember, ha már van gyermeke!
2012. aug. 23. 19:43
 32/34 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj, kérdező, de roppant korlátolt és öntelt lehetsz a kommentjeid alapján.

Te nem ítélkezel? Dehogynem. Elkönyvelted azokat az édesanyákat szegényesnek és sivárnak, akik szerint a gyermeknevelés az élet értelme. Mi jogon? Ismered te az ő életüket? Vagy akár az enyémet? Fiatal korom ellenére borzasztó dolgokon mentem kerszetül, láttam én nagyon sok mindent, átéltem jót is és rosszat is. És végignézve az eddigi életemre azt kell mondanom, hogy a 10 hónapos kisfiam az életem értelme. Mielőtt megszületett volna, nem gondoltam volna, hogy érezhetek ilyen mértékű szeretetet, odaadást, féltést. Ezért én te szerinted szánalmas vagyok? Figyeld meg megszületik a gyereked (nagyon remélem) te is így fogsz érezni és nem csak egy pipa lesz a listádon.

Egyébként megjegyzem, ha szó szoros értelemben vesszük, akkor igen, a gyerek az élet értelme, hiszen ez van belénk kódolva. Szaporodnunk kell a fajfentartás érdekében, ezért nyilván a legtöbbünk génjeiben megvan ez az ösztön. És ha te ezt nem tudod megérteni és csak ítélkezel meg igazságokat osztasz jobbra balja (mi célból, mi jogon?) akkor te vagy közülünk a legprimitívebb.

2012. aug. 23. 21:07
 33/34 anonim ***** válasza:
29-es! Nagyon profi a válaszod! Ezt a teljeskörű megfogalmazást! Hihetetlen jó! Benne van minden, ami fontos! (Bocsánat, ha nem a kérdésre válaszoltam, bár úgysem fontos a kérdezőnek, mert elköszönt, így gondolom, hogy további válaszokra úgysem kíváncsi)
2012. aug. 24. 09:25
 34/34 anonim ***** válasza:
Azért én kíváncsi lennék,hogy most,hogy nyilatkozol,kedves kérdező :)
2013. júl. 18. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!