Van itt olyan család, aki vállalt 3. gyereket úgy, hogy kis lakásban laknak, és csak szűkösen férnek el? Hogy oldottátok meg? Nem szóltak meg?
Nagyon vágyunk 3. babára a párommal. 2 szobás kis lakásban lakunk, de nagy valószínűséggel pár éven belül el tudnánk költözni nagyobba. Viszont nem igazán akarunk addig várni a 3. babával, mert párom már nem annyira fiatal, és be is jött a kis korkülönbség a már meglévő két gyerekünknél.
Ti hogy döntenétek? kicsit attól tartok, hogy megszólnának, felelőtlennek tartanának. Pedig nem állunk rosszul anyagilag, csak a lakás kicsi, és mivel most az ingatlan piac áll, és év végén jutunk nagyobb összeghez, nem tudunk most belevágni a lakáscserébe, csak egy vagy két év múlva.
Mi is így tervezzük a 3. babát.
1 nagyszoba, 2 félszoba (inkább lyuk), eddig van 2 kisgyerek (inkább baba :)). Mi is még most hirtelenjében szeretnénk harmadikat. 5-6 éves korukig elvannak egy szobában, de talánt tovább is, úgyis csak aludni járnak oda, játszani itt szoktak a nappaliban.
Nem felelőtlenség szerintem. Én egyetértek veletek, szerintem vágjatok bele és legyen 3.
Nővéremék Svádországban élnek, ott azért jelentősen jobban keresnek, de nem túl gazdagok.
3 szobás lakásban élnek, de a szobák és maga az egész lakás is elég kicsi.
1 éve született a 4.5. gyerekük, ikrek lettek.
Most 5 gyerek van 1 szobában, a szülők a legkisebb félszobában, a 3. szobát nappaliként használják.
Nem nyomorognak és persze majd szeretnének nagyon lakásba költözni, de míg a gyerekek kicsik addig gyűjthetnek pénzt.
Köszi a válaszokat :)
Jó olvasni, hogy mások is bevállalták így. Mi is úgy gondoljuk, hogy amíg kicsik, addig bőven elvannak kis helyen, aztán mire a nagylány suliba megy, addigra csak sikerül elköltöznünk.
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!