Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki miért vállal /vállalt...

Ki miért vállal /vállalt gyereket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 14:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
51%
Mert az egyetlen "maradandó alkotás" , amit ezen a világon hátra hagyhatunk. (Feltéve hogy az ember nem egy Picasso)
2012. aug. 23. 14:37
 2/34 anonim ***** válasza:
64%
A szerelem legszebb "emlékműve" a gyermek,és minden érzelem között a legmélyebb szülői szeretet nemesíti leginkább emberségünket...
2012. aug. 23. 14:41
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom :-) Csak jött az érzés, hogy szeretnék babát.
2012. aug. 23. 14:44
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért vállaltam, mert soha nem is gondoltam volna, hogy ne legyen gyerekem.

Most, hogy van, pedig azt gondolom, hogy ennél jobb dolog nincs az ember életében. Jó érte élni, és nem csak önmagamért.

2012. aug. 23. 14:46
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert vágytam rá. A férjem azt mondta, amikor még csak vártunk rá, (másfél évet), h már akkor anya voltam a szívemben, csak gyerek nélkül:)

Most már négy éves nagyfiú, és imádom, h okosakat mond, okosakat kérdez, lehet vele komoly dolgokról beszélni, imádom ahogy rácsodálkozik a világra, ahogy kinyílik neki, mindig is erre vágytam, h hasaljunk a fűben, és nézzük a hangyákat, kitaláljunk történeteket a bárányfelhőkről, és lássam ahogy felnő, és főleg azt, h lássam, h milyen felnőtt válik majd belőle.

Az egész csak abból fakad, h nekem szuper édesanyám volt, és már gyerekként eldöntöttem, h olyan leszek majd a gyerekemmel, amilyen ő volt velem.

Anyu már nem él sajnos, de biztos vagyok benne, ha lát minket mosolyog odafent, és tudja, h miatta vagyok ilyen anya, amilyen:)

2012. aug. 23. 14:47
 6/34 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolóval hosszasan tudnék vitatkozni, az első pedig E/1-ben nyilatkozzon inkább :) Azért köszönöm, minden véleményre kiváncsi vagyok.
2012. aug. 23. 14:50
 7/34 anonim ***** válasza:
86%
Mert a legcsodásabb dolog a világon.Egy kisbaba,egy gyermek.Hogy van kiért élni és küzdeni!
2012. aug. 23. 14:55
 8/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked mi a véleményed?

Van már gyereked?

2012. aug. 23. 14:56
 9/34 anonim ***** válasza:
75%
Én azért vállaltam mert nagyon vágytam rá,mert a legcsodálatosabb dolog a világon Anyának lenni!! És 7 hosszú év 3 inszemináció után mikor már teljesen feladtuk a küzdelmet a férjemmel egyszer csak hopp természetes úton terhes lettem!!Ma már egy 8 hónapos gyyönyörü fiúcska boldog Anyukája vagyok!
2012. aug. 23. 15:08
 10/34 A kérdező kommentje:

Nekem az a véleményem, hogy nagyon szomorú, ha valaki csak a szaporodásban tud kiteljesedni. Csodálatos dolog, de az élet része, és nem "értelme", vagy "megoldása". Akinek az, annak nagyon szegényes élete lehet. Aki pedig szerelemből szül, arról külön megvan a véleményem. De nem itélkezem, csak véleményt nyilvánitok, ahogy mindenki. Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák!

20 hetes kismama

2012. aug. 23. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!