Ki miért vállal /vállalt gyereket?
S akkor te miért vállaltad kérdező?
Mert azt látom miért nem, de miért igen?
Első vagyok. És direkt nem írtam E/1-ben, mert ez szerintem mindenkire érvényes.
Emellett osztom azt a véleményt, hogy csodálatos dolog a gyermek, nem gondolom, hogy az élet kizárólagos értelme, sőt, azt gondolom, hogy gyerek nélkül is lehet teljes életet élni.
Nekem is van alkotói hivatásom, ami nem kapcsolódik a gyermekeimhez, de egy szűk körön kívül nem sokakhoz jut el, és gondolom, ha már nem leszek, hamar feledésbe merül.
Viszont a gyermekeimben tovább élek majd egy kicsit. Az lesz egyedül maradandó...
Érdekes meglátás. Szegény baba... Csak azért kell gyerek, mert az még rajta van a listádon, mint teljesítésre váró feladat?
Én azért szültem gyereket, mert vágytunk rá a férjemmel, hogy egy csodás gyermeket nevelhessünk, aki csak a miénk, aki a szerelmünk beteljesülése.
Azt nem tettem hozzá, hogy MIVEL ez az egyetlen maradandó, ezért érdemes erőt, energiát, szeretet beleforgatni a dologba.
13
Én nem azért akartam, hogy ez is meglegyen.
Csak jött belülről.
Nem célom volt a gyerekvállalás, hanem egy sokkal mélyebb érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!