Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki miért vállal /vállalt...

Ki miért vállal /vállalt gyereket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 14:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Te miért vállaltál gyereket?
2012. aug. 23. 15:10
 12/34 anonim ***** válasza:

S akkor te miért vállaltad kérdező?

Mert azt látom miért nem, de miért igen?

2012. aug. 23. 15:15
 13/34 anonim ***** válasza:
43%

Első vagyok. És direkt nem írtam E/1-ben, mert ez szerintem mindenkire érvényes.

Emellett osztom azt a véleményt, hogy csodálatos dolog a gyermek, nem gondolom, hogy az élet kizárólagos értelme, sőt, azt gondolom, hogy gyerek nélkül is lehet teljes életet élni.

Nekem is van alkotói hivatásom, ami nem kapcsolódik a gyermekeimhez, de egy szűk körön kívül nem sokakhoz jut el, és gondolom, ha már nem leszek, hamar feledésbe merül.

Viszont a gyermekeimben tovább élek majd egy kicsit. Az lesz egyedül maradandó...

2012. aug. 23. 15:19
 14/34 A kérdező kommentje:
Azért mert 27 éves vagyok, és úgy alakult, hogy már mindent elértem az életben, amit szerettem volna (karrier, érzelmi, anyagi függetlenség, "boldogság"), és most ezzel új kihivás elé allitom magam. Ez egy újabb feladat az élettől. Egy a sok közül. A gyerekemet magamhoz hasonlóan szuverén lénynek fogom tekinteni.
2012. aug. 23. 15:20
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy tétel a listádon, amit kipipálhatsz.
2012. aug. 23. 15:22
 16/34 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes meglátás. Szegény baba... Csak azért kell gyerek, mert az még rajta van a listádon, mint teljesítésre váró feladat?

Én azért szültem gyereket, mert vágytunk rá a férjemmel, hogy egy csodás gyermeket nevelhessünk, aki csak a miénk, aki a szerelmünk beteljesülése.

2012. aug. 23. 15:27
 17/34 anonim ***** válasza:
60%

Azt nem tettem hozzá, hogy MIVEL ez az egyetlen maradandó, ezért érdemes erőt, energiát, szeretet beleforgatni a dologba.

13

18/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem azért akartam, hogy ez is meglegyen.

Csak jött belülről.

Nem célom volt a gyerekvállalás, hanem egy sokkal mélyebb érzés.

19/34 anonim ***** válasza:
84%
Értem.Tehát,te nem azért vállaltál gyereket,mert csodálatos dolog,mert fantasztikus anyának lenni mert ő lesz a szerelmetek gyümölcse,hanem azért,hogy ez is el legyen intézve?Szerintem te lehetsz nagyon szegényes,meg begyepesedett,ha így gondolkodsz a gyerekvállalásról.És nekem az én két kislányommal teljes az életem!
2012. aug. 23. 15:30
 20/34 A kérdező kommentje:
Aki maradandó dolgot szeretne létrehozni, ültessen egy fát, 100 évig tovább él, mint egy gyerek, és még a levegőnek is jót tesz. Hagyjuk már...
2012. aug. 23. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!