Szerintetek elhozzam délben az óvodából a nagyot?
A lányom 3,5 éves lesz szeptemberben. Már járt egy évet bölcsődébe, én visszamentem dolgozni de váratlanul teherbe estem és megtartottuk, most 2 hónapos a kisfiúnk.
A kérdésem, hogy szerintetek maradjon a lányom egész napra az óvodában, vagy menjünk érte délben a picivel?
A bölcsit nagyon szerette.
Nekem ugyanez van, itthon vagyok a kicsivel, aki már 1 éves elmúlt.
Én eleinte úgy terveztem, hogy aludjon ott, most, hogy közeledik az ovi azt gondolom, ahogy sikerül, úgy lesz. :)
Ha szeret ott lenni jobb lenne, ha ott aludna, jobb volna. Nálunk sem alszik itthon, de 4 felé látszik, hogy álmos.
De ha nehezen viseli majd akkor nem kell ott aludnia.
Ahogy alakul úgy lesz...
Annyira örülök a válaszoknak. De komolyan. Ebből a témából ált. nagy vita és lepontozás szokott lenni. Én is kaptam már meg, hogy önző vagyok,és lepasszolom a gyerekem,pedig csak a véleményem mondtam el.
a lányom21 hónapos múlt, 39 hetes kismam avagyok, Jövő szpetembertől fog oviba járni, amikor a kics kb 1 éves lesz. Vidék,nem kérik,hogy hozdd haza a gyereket,sőt ajánlják is,hogy maradjon,mindenkinek jobb.
De ha nem ilyen lenne az óvodavezetés, akkor is kiállnék az igazamért, és ismerve a lányomat, tudom,hogyha oviból ebéd után hoznám haza, itthon tuti nem aludna.
Ebéd után "eltunyulnak", most akkor még menjek érte, séta kb 15 perc, teljesen felélénkül,arról nem beszélve,hogy tuti az egy évesem alvásidejébe csúsznék bele.
Azt modnom, ha a nagyobb szeret ott lenni, és neki nem okoz gondot, maradjon csak, és aldujon ott a ksi barátaival:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!