Miért nem akar hazajönni az ovodából? Miért viselkedik így?
Menj érte később.
Biztos valami jót játszottak és te éppen kiszakítod onnan. Hagyd, had legyen ott a gyerekekkel.
Ha később fogsz érte menni akkor lesz bőven ideje kijátszani magát.
jól érzi magát a gyerek a többi gyerek közt:)
lehet hogy azért nem fogad szót mert ott olyanokat engednek nekik amiket te nem engednél meg... esetleg mondjad neki ha haza jössz akkor kapsz egy csokit,vagy egy kekszet,ilyesmit.. nem a legjobb de jobb mint a semmi..
Szerintem meg ne vesztegesse meg, ne szoktassa rá ilyesmire, hogy ezért, meg azért tegyen meg valamit.
Esetleg beszéljétek meg reggel, hogy ha mész érte (amúgy mindig azonos időben?), egy picit még játszhat, de aztán jönnie kell.
1. vagyok!
Tudom milyen nehéz ilyenkor, furcsa az anyai szívnek hogy már nem csak és kizárólag mi vagyunk neki. De ez a normális.
És hidd el majd idővel el tudod fogadni.
Most újdonság neki az egész, vannak barátok, játszópajtások, sok új játék ez persze hogy érdekli. És igen, örülni kell neki hogy nem inkább végigüvölti utánad az ott töltött időt.
Az én 11 éves lányom meglát a suliban, lenyom egy puszit szia anya és futás tovább. Ha valamilyen suliprogram van akkor meg azt se tudom épp merre vihognak a barátnőivel mert olyan szemfényvesztők. Mindig időpontot kell vele egyeztetnem hogy hánykor találkozunk az aulában :-)
Hidd el nekem se volt könnyű, de hát lassacskán önállósodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!