Ötleteket kérek? A kisfiam jövőhéten ballag az óvodából és nem tudom, hogy mit vegyek az óvónéniknek ajándékba ami nem is olyan túl drága.
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 14:38
1/2 anonim válasza:
Szia!
Mi tavaly szappant és kézkrémet vittünk minden óvónőnek. Édességre céloztak, hogy nem kérnek, annak meg nagyon örültek (vagy úgy tettek) :)
2/2 anonim válasza:
Én óvónő vagyok, tavaly egy ballagómtól egy képeslapot kaptam egy gyönyörű idézettel, nagyon megható és emlékezetes ajándék volt. Kerestem is, de múlthónapban költöztünk, vszínű még vmelyik dobozban van. A másik emlékezetes, mikor nőnapra egy szem ferrero-t masnival átkötve adott az egyik kisfiú. Azóta is megvan, eltettem emlékbe:) Vagy például ha a gyereked rajzából, v fényképéből csináltatnál egy hűtőmágnest. Inkább kisdologban gondolkozz, nem kell toronyóra lánccal, inkább egyedi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!