DM-ben vásárló anyukák, mindent, a DM tényleg ennyire drága?
Én is benne vagyok a bababónuszban meg a pontgyűjtésben, de néztem és a DM drágább, mint a Spar, holott a DM szakosodott a kozmetikai és egyéb termékekre, akkor miért?
Akár 100-200 Ft-tal is. Így, ha használok 15%-os kupont mondjuk, ott tartok, mintha máshol vásárolnék.
A Rossmann milyen?
Szerintem igen. Annyira pár ft. külnbség van köztük hogy nem is mérvadó.
Nálunk messze van én müller párti vagyok. épp ezért .
Szerintem átlagos árban van, volt, hogy ami a DM-ben akció nékllkül ocslóbb volt, mint a teszkós újságban akcióasan.
A rossmann viszont olcsóbb.
Én sinta csakSpar-ba és Dm-be járok, ott kuultúrált a környzet, nics tele lepukkant, büdüs,emberekkel, mint hiperek.
Néha ALDI-ba.
Pelenkát mindig a DM-ben vettem.
én majdnem az ellenkezőjét tapasztaltam.mi sparos és dmes vásárlók vagyunk.pl a MAM termékek olcsóbbak a dmben,mint a sparban,az UNIVER ételek is olcsóbbak,a tejpép,tápszerről nem is beszélve.a fürdetők viszont a spárban jobb áron vannak.
ha azt nézzük,a spar mégis csak közelebb áll a hiperhez,mint a dm.így értelem szerűen valamivel olcsóbb is
Változó mi hol olcsóbb, de egy biztos már Auchan-ba, teszkóba s nem érdemes járni.
Amúgy az elműt 1 évben hihetetlenül felmentek az árak mindenhol.
A pelenkát majdnem mindig itt veszem, kis okoskodással darabonként 12-16 Ft-ot is spórolok és máshol nem veszek Liberot 41-44Ft-ért.
A többi cuccuk nagyjából ugyanannyi, mint máshol, kuponnal érdemes ügyeskedni, de amíg pl. a borotva zselé 1000 ft, addig a sparban 800ért vettem. Szóval szerintem csak a kuponokkal járunk jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!