Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » DM-ben vásárló anyukák,...

DM-ben vásárló anyukák, mindent, a DM tényleg ennyire drága?

Figyelt kérdés

Én is benne vagyok a bababónuszban meg a pontgyűjtésben, de néztem és a DM drágább, mint a Spar, holott a DM szakosodott a kozmetikai és egyéb termékekre, akkor miért?

Akár 100-200 Ft-tal is. Így, ha használok 15%-os kupont mondjuk, ott tartok, mintha máshol vásárolnék.

A Rossmann milyen?

2011. szept. 6. 08:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A dm-nek nem a tisztítószer a fő profilja, nem ezért járnak oda a vásárlók, de ha van ez is, akkor már ugye megveszik egy helyen. A babatermékek ára verhetetlen! Nézd meg pl a bébiételt, sokkal drágább máshol. Meg lehet nézni a saját márkás termékeket is (tusfürdő, tisztítószer stb.), ezek pl sokkal jobb minőségűek, mint más áruházak saját márkás termékei. És persze olcsóbbak is. Vedd mindig azt ami előtt piros árcimke van, mert az akciós áron van. Előfordul az is, hogy 25%-al olcsóbb, mint normál esetben! Szerintem a karácsonyi csomagok is mindig ott a legolcsóbbak :)
2011. szept. 6. 14:41
 12/13 A kérdező kommentje:
igen, a bébiételek verhetetlenek, ezt nem vitatom. Csak meglepődtem egyes termékek árain.
2011. szept. 6. 17:24
 13/13 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Abban igazad vav,hogy vannak termékek amik drágábbak a Dm-ben mint más üzletekben.De azthiszem nincs egy olyan bolt sem ahol ne lenne másikhoz viszonyitva árbeli eltérés!Nekem van egy kialakitott vásárlási rendszerem.Álltalában minden akciós ujságot megnézek,bejelölöm mi az ami kellene és olcsobb az adott boltban.És mindenhol azt veszem ami éppen akciós és kell.Igaz igy nem egy nap alatt intézem a bevásárlást de mivel a gyerekkel sétálni megyünk igy délelött eltudom intézni a vásárlást.Igaz nálunk közel vannak azért a boltok egymáshoz.A Rossmannt is szeretem igaz ott inkább a bébi dolgokat szoktam nézni csak.A Spar nekük nagyon kiesik ott egyálltalán nem is szoktam vásárolni.

Összeségében mindegyik boltrol azt lehet elmondani szép lassan megy föl mindennek az ára.De ez már egy másik történet:(

2011. szept. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!