Milyen cipőt vegyek tavaszra kisfiamnak? Ne legyen túl drága, de azért tudjon mindent amit az első cipőnek kell tudnia.2009 májusában született.
a fiam 2008. májusi, neki ez volt az 1. lépés cipője.
elefanten.
en most vettem,8ezer ft volt (2009.majusi a lanyom)
Feltétlen cipőt akarsz venni?Gondolom a járás miatt akarsz valami jó minőségű lábbelit.
Én a helyedben cipőből vennék valami olcsóbbat,hiszen gondolom az utcán kocsival,vagy babakocsival közlekedtek,még nem igen lépked benne.Amiből jó minőségűt vennék a helyedben az a szandál.És rögtön kettőt vennék.Kényelmesebb a lakásban szandiba járkálnia,és ha esetleg kinn járkál már akkor már nyár lesz,jó idő.
Az én fiam téli volt,neki Siesta 3 csatos szandál volt az első,"cipője".Az utcára meg mutatós,de olcsó csizmája volt.Úgysem járt benne.
A lányom májusi,neki is szandit vettem kettőt.Egyik nyitottabb otthoni,a másik zártabb "ünneplős" volt.Szintén Sieszták voltak.
mert jó-jó megveszed 8000-ért a cipőt,amit nem fog kihasználni,rögtön kinő,és még nyáron sem tudod használni...
3. vok,mindegy is,h siesta v sem,távol áll tőlem a rábeszélés.
Szerintem inkább szandit vegyen jó minőségűt,mert azt jobban ki tudja használni.:))
Köszönöm a válaszokat.
Kedves Válaszoló, aki a szandált ajánlotta. Igazad van, tényleg jobban ki tudjuk majd használni a szandit. Inkább abból veszek valami jobbat. ezek a szieszták viszont elég drágák. :( Majd keresek valami jót de olcsóbbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!