Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka 2009-es DVD-jére...

Rubint Réka 2009-es DVD-jére tornázik valaki? Megvetted a step padot, a csukló súlyokat és a gumikötelet is? Nem drága így már ez a DVD?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
A DVD-t le lehet neten tölteni. Ehhez csak gumikötelet vettem meg. A sep-pado még nincs meg, de nem is veszek, fából csináltatok egyet. jó lesz az nekem. Csukló súly helyett sima kézisúlyzóm van.
2009. nov. 7. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
ha kezdő vagy nem ajűánlom a súlyokat, mivel simán is számíthatsz egy hatalmas izomlázra:) nekem gumikötelem nincs,m mert letöltöttem, de majd veszek valahol
2009. nov. 7. 11:10
 3/7 anonim válasza:
Honnan tudnám letölteni ezt a dvd-t?
2009. nov. 7. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

www.barbara-dvd.blogspot.com

Itt keresd meg. 2009-esnél van.

2009. nov. 7. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
dvd letölve,step pad 3000-ért vateráról,gumikötél 2100Ft Tesco.....és egy jó darabig semmit se kell venned...eztek kitartanak.és nem csak Rékához jók...ennyi áldozatot szerintem megér a dolog,főleg mivel hatásos-.
2009. nov. 7. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
jah a csukló súly se vészes árban,vagy helyettesítheted is mással...előző voltam..
2009. nov. 7. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
én csak lábsúlyt használok, a többit nem és mégis megvan az eredmény:)
2009. dec. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!