Budapesten keresnék olyan bababoltot ahol nem baromi drága minden . Esetleg vasárnap is nyitva vannak. Első babás vagyok, szeretnék aránylag mindent egy helyen megvenni?
Elefánit már néztem a neten (árakat nem tudnak irni ) .
A soroksári uti outletre godoltam még , tapasztalatok az üzletről ?
Segitségeteket köszönöm. Szép napot és babavárást mindenkinek :-))))
szia én is az előttem lévőt ajánlanám! bár vasárnap és hétfőn nincsenek nyitva, de nagyon megéri.
Esetleg még a Kati bababolt Vecsésen, ha nem esik túl messze, de ez is tényleg megéri (van aki sokkal messzebbről jön ide)Vele időpontot is lehet egyeztetni, ahogy nektek jobb
Mária Bababolt, Visegrádi u. 25. Elég nagy bababolt, és az árai szerintem nagyon jók. Van webáruháza is, meg tudod nézni vásárlás előtt. Hétvégén is nyitva vannak este 6-ig.
www.bebibolt.hu
A másik, amit tudnék ajánlani, az a Baby Outlet a Soroksári úton. Nagyon jó akciókat, leárazásokat lehet kifogni. Mi 14000 Ft helyett 7000 Ft-ért vettünk itt egy Brendonos kiságyat, ami azért volt leárazva, mert gyantafoltos volt az egyik rács egy 6 cm-es részen.
www.babyoutlet.hu
Csak most néztem meg, hogy miket írtak az elsők :)
Ha már ennyien írjuk, érdemes megnézni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!