Hazavihetem a gyerekemet az óvodából délben?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy máshol ez hogy működék, amikor valami rendezvény van az óvodában délelőtt az én lánykám haza akar jönni az ünnepség után. Az óvónő mindig megjegyzi hogy nem kéne haza vigyem. Nem tetszik neki hogy haza viszem előbb. Máshol ez hogy működik? Tényleg nem vihetném haza? 4 éves.2009. febr. 25. 13:53
1/7 anonim válasza:
nyugodtan vidd haza ebéd után,ha a kicsi így jobban érzi magát, nem kötelező egész nap bennt lennie
2/7 anonim válasza:
akármikor hazahozhatod ebéd után,amikor csak neked tetszik.
3/7 anonim válasza:
A mi ovinkban hasonló ünnepségek után legalább a fél óvoda hazamegy. Ha már ott a szülő miért ne vihetné el, délután már csak alvás van. Ilyenkor mi az uzsonnát is megkapjuk, rendesek az óvónénik. Ez egy falusi óvodában van.
4/7 anonim válasza:
Én nem szeretem hazahordani, mert utána máskor is szeretne hazajönni. Az enyém majdnem 4 évesen kezdte az ovit, hónapokig tartott, míg beszokott, annyira anyás volt. Amikor pár hó után már ott is aludt, minél kevesebbszer vettem ki a ritmusából, mert utána nagyon nehéz volt vele. Aki pedig azért hazahordja a gyereket, mert nem volt következetes, arra a mi óvónőink sem néznek túl jó szemmel. Egyszer otthagyja, máskor hazaviszi.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mi is falun lakunk és nem sok a gyerek. Az óvónőnek az a baja hogy akkor a többi gyerek is haza akar menni. Ezt én meg is értem, de én miért a többi gyerekhez igazodjak?
Tehát a lényeg hogy nem kötelezhet arra hogy ott tartsam délután?
2009. febr. 25. 14:20
6/7 anonim válasza:
nem kötelezhet egyáltalán,maga az óvoda sem kötelező,csak a nagycsoport,mert az már iskolaelőkészítő is.szóval ha te úgy gondolod,bármikor elhozhatod ebéd után,hiába néz rossz szemmel rád.
7/7 anonim válasza:
Én óvónőként nyilatkozom: nyugodtam hazaviheted ebéd után, akár minden nap. Van benne valami, amit az óvónő mond, de nálunk ebből sose volt probléma.
Az ovi pedig attól a tanévtől kötelező, amelyikben betölti az 5. életévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!