Kezdem gyülölni a saját gyerekemet. Miért? Mit tegyek?
Már ránézek és a gyomrom a torkomban van az idegtöl. És mindezt egy idióta nö miatt, aki történetesen a férjem anyja. Most láthatási joggal fenyegetözik. Nem tudom hogyan vétózhatom meg, ezt. Nem akarom, hogy bármi köze legyen hozzá. Mindenféle k*rvának elhordott engem és a gyereket is 6 hónapig lesz*rta. Az értelmi színvonala egyenlö a mínusz százzal. Állandóak a káromkodások, 1 mondatot nem tud b+ nélkül elmondani. A lakása mint egy cigányputri, omladoznak a falak, büz van, söt még fürdöszoba sincs, mosakodni sem mosakszik. Ezen kívül irtó borzalmas természete van.
Nem tudom mi ez az érzés, hasonlít a gyülölethez, ránézek a gyerekre és felfordul a gyomrom, nem bírom semmivel elterelni a figyelmem. Lassan ott tartok, hogy idegösszeomlást kapok, vagy odaadom a gyereket, vigye el innen és soha többet ne halljak egyikröl sem...
Segítsetek ezt már nem bírom!!
Hú te igen oda vagy már ha ennyire kivagy. én a helyedbe ha ennyire rosszul érzem magamat és nem bírod akkor menj el a korházba, mielött valamit teszel a gyerekkel.
Komolyan ezt nem sértésnek vagy rosszindulatból írtam. Ha a gyerek iránt is már utálatot érzel, akkor az idegösszeroppanás határán állsz.
Talán azért érzel így a gyerek iránt mert ö a vita oka. De nem értem miért baj ha látni akarja. Elvinni nem viheti még láthatási joggal sem (csak ha megengeded), de engedd hogy játszótéren, parkban találkozzatok. Mi van a férjeddel? Ö mit mond? Nem segít?
Ha teheted passzold le a gyereket most valakinek, ha más nincs akár a szomszédnak is, és kapcsolj ki. Helyezd biztonságba a gyereket, anyádnál vagy ha a férjed otthon van nála és menj el otthonról, ha kell egy éjszakára is.
Tudom, hogy ez nem normális, ezért írtam ki. Azt hittem csak nála találkozhatnak. Mert én oda be nem teszem a lábam, a gyereket sem engedem természetesen. És csak akkor ha én is ott vagyok, nem hagyom hogy a mocskos száját utánozza a gyerek.
Ma már kaptam egy idegösszeomlást... férjem sem bírja az anyját, igazat ad nekem, csak azt mondta, hogy a törvény ellen ö sem tud mit csinálni. Most neki köszönhetem, hogy semmi baj nem történt.
Kedves harmadik válaszoló!
Rengeteget segítettél, így már nem vagyok olyan feszült, hogy máshol is találkozhatnak. Ettöl függetlenül elkéne a szakemberi segítség.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!