Mi lesz majd a gyerekemmel, mire eléri az ovis kort? Roma kérdés, de kijelentem nem vagyok rasszista. De baj, hogy féltem a gyerekemet?
Még 3 év legalább, amíg oviba kerül, addig meg sok minden változhat. Na ezzel nem azt mondom, hogy 'eltűnnek' onnan a romák, hanem esetleg a férjed talál máshol egy jobb állást és eltudtok oda költözni.
Nézelődjetek interneten állásokkal kapcsolatban, ilyesmi.
Én drukkolok nektek és nagyon sajnállak :(
Én áthordom a gyerekemet a városba oviba. A férjem családja ragaszkodott volna az itteni ovihoz, és én kérdeztem a párom, na láttál cigány gyereket? Úgyhogy én nem sajnálom az időt, pénzt, hogy távol tartsam a mocskoktól amíg lehet.
Itt a községben egyébként nem sok van, egy családot látok itt az utcán bóklászni, de mesélte a párom, valaki egy kórteremben feküdt vele és ellopta az illető pénzét, ja és megtámadtak egy idős embert és kiraboltak, na micsoda meglepetés, azok is ők voltak- úgyhogy rasszizmus ide, oda, nem tudják meghazudtolni a vérüket és az ilyen mire neveli a gyerekeit, ugyanerre. Fehérváron már az ovisok rabolnak ki idős néniket.
Pont az öcséd példájából kiindulva, én elköltöznék ilyen helyről, akár azon az áron is, hogy keveset kapok a házamért, a párod meg talál magának más állást. Tudod, aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
Nem is tudom egyébként minek élnek Szabolcsban emberek, cigányok között? Nincs igényed valami jobbra?
köszi a válaszokat mindenkinek. hát tényleg nem túl rózsás a helyzet errefelé, ha a páromat át tudnák helyezni a nyíregyházi céghez oda költöznénk, meg vannak ott rokonok neki is nekünk is és ott azért sokkal jobb lenne. Én tanítónő vagyok, vagyis nemrég diplomáztam, még nem tanítok, de nekem is jobb lenne egy városi suli, mint itt "ezeket" tanítani majd. Nem mondom élnek itt rendes magyarok is, csak ők már vagy idősebbek és nem akarnak elköltözni, vagy ha fiatalok is már nagyobb gyerekük van, vagy hasonló cipőben vannak mint mi. Régen ez egy nyugodt hely volt, csak betelepültek és már-már félünk tőlük. Semmi esetre sem maradunk itt a gyerekkel. A falu nevét szándékosan nem írtam le, még véletlenül rám ismernének:(
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!