Ovis kérdés? Hogy működik ez? Félek a fertőzésektől.
egymás után ülnek rá!
A lányom tavaly szeptemberben kezdte de nem kapott el semmit.
Minden délután miután elvitték a szülök elvitték a gyereket fertötlenitenek.Takaritanak stb.
Szerintem nem igazán tudnak elkapni semmit ha rendesen takritják a wc-t.
Nem szabad elfelejteni, hogy ők még kicsik, nem nagyon van mitől tartani, hiszen nincsenek komoly (és komolytalan) nemi betegségeik amiktől tartani kéne.
A wc-ket egyébként napjában többször is letörlik, de minden gyerek után képtelenség lenne.
Az ilyen minden széltől óvott gyerekek szerintem sokkal kapósabbak a betegségre is: mert soha nem találkoztak a betegségekkel.
Érdekes, engem gyerekkoromban a vonatwc-re is elengedtek, utána nem lett a kezem fetrőtlenítő trutymákokkal kenegetve, mégis egészséges felnőtt lettem...
Szerintem nem kell ettől tartani, az alapvető higiéniát biztosan betartják az OVI-ban az meg ne legyen már gond, hogy a másik gyerek után hazsnálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!