Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ovis kérdés. Meddig fog...

Ovis kérdés. Meddig fog betegeskedni?

Figyelt kérdés

Amióta elkezte az ovit agyerekem, azóta folyamatosan beteg.

2 napot megy 2 hete van itthon. Megőrülök.

Meddig lesz ez így?

2010. máj. 19. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Bölcsibe nem járt? Ez az első éve?
2010. máj. 19. 10:48
 2/6 A kérdező kommentje:

3 évesen kezdte az ovit, nem járt bölcsibe.

Van egy másfél éves tesó is, akinek minden alkalommal át is adja a betegségeket.

Teljesen kivagyok.

2010. máj. 19. 10:59
 3/6 A kérdező kommentje:
32 hónapig anyatejes volt, vitamint is szed,tehát az sem mondható, hogy gyenge lenne az immunrendszere.
2010. máj. 19. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Mi ugyanezt átéltük,bár kistesó nem volt.

Ő a bölcsiben betegeskedett sokat.Annyi antibiotikumot kapott abban az évben amennyit azóta sem,most 7 és fél éves.Béres cseppet kezdtem el adni Cebion cseppel annak idején.Nem tudom,hogy attól vagy csak a sok betegségtől megerősödött az immunrendszere,de évről-évre egyre kevesebbszer volt beteg.Nagycsoportban egyszer voltam itthon vele egy hetet.Szerintem jövőre Nektek is könnyebb lesz már,és ha a kicsit fertőzi annyi baj legyen inkább most legyenek betegek mint amikor már dolgozol.Szinte biztos vagyok benne,hogy a kicsivel ilyen gondod már nem lesz /edzett lesz az immunrendszere/ ja és ne féltsd túl őket /higiénia szempontjából/ annál rosszabb.

2010. máj. 19. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom másfél évesen került bölcsiba, talán egyszer volt kötőhártya-gyulladása, majd az oviban egy két alkalommal megfázott, és bárányhimlős is volt. Én pl. nem adtam neki vitaminokat, egy éves koráig kapott anyatejet. A tesóm kislánya egyévesen kezdte a bölcsit, és sosem volt beteg, de tényleg, a barátnőm kisfia pedig mnit a tiéd, szinte folyamatosan beteg, pedig ő is vitaminokat kap folyamatosan. Ha jön a jó idő, és a nyár reméljük elmúlik a betegeskedése a gyerkőcödnek.
2010. máj. 19. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást!

Nagy erőt adott! Néha nagyon nehéz velük, főleg, amikor mindketten nyűgösködnek...

Már 2 hónapja ez megy.

2010. máj. 19. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!