Szocpol kérdés? Ha a férjem idén tölti a 35-öt, de amúgy minden kritériumnak megfelelünk, nem leszünk jogosultak? Én 29 vagyok.
Köszi,ezzel én is tisztában vagyok!
De az,hogy "35 év alatti házaspároknak" járna,nem hiszem hogy megváltoztatják. Csak ezért gondoltam,hogy meg merem kérdezni...
Rákerestem és a hitelinfonál tettek fel egy hasonló kérdést bemásolom ide, nemtudom mennyire segít.
A korotok egyezeik,lehet,hogy más nem.Meg kell várni a törvényt,abból majd kiderül pontosan.
2011. október 13. csütörtök | 12:42
Tisztelt Hitelinfó!
Tisztelt Hölgyem/Uram!!!
Kérdésem a következő lenne. Tudatában vagyunk, hogy 2012. január 01-től újra lehet szocpolt igényelni új lakás építése, korszerűsítésére és még sorolhatnánk. Nekem 2 gyerekem van, a férjem betöltötte a 35.életévét. Én nem vagyok csak 29 éves. Egyik fórumon sem és sehol sem olvastam róla, mi van ebben az esetben. Szeretnénk kihasználni a szocpolt 2 gyerekre, építés céljából. Csak annyit olvastam róla, hogy 35 év alatti házaspárok kaphatják. Én szeretném igénybe venni. Vagy a 35 év alatti házaspárokra vonatkozik, hogy gyerek bevállalással kaphatják meg? Két gyerekre szeretném igénybe venni. Az én esetemben lehetséges lesz? Vagy nem, mert a férjem 35 év felettinek minősül?
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel.
129Hitelinfó
2011. október 13. csütörtök | 17:24
Kedves Érdeklődő!
A jelenleg ismert információk szerint a 35 éves korhatár a “vállalt” gyermekek esetére vonatkozik.
Az újonnan bevezetésre kerülő szociálpolitikai kedvezményt új lakás vásárlására vagy új lakás építésére lehet majd igényelni.
További pontos információ a támogatási rendelet kihirdetése után várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!