Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz majd a gyerekemmel,...

Mi lesz majd a gyerekemmel, mire eléri az ovis kort? Roma kérdés, de kijelentem nem vagyok rasszista. De baj, hogy féltem a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Olyan helyen élek (Szabolcsban egy községben) ahol rajtam kívül minden jelenlegi terhes cigány, kivéve még egy lányt, de ő kb. olyan szinten van szóval köztük él, stb.., meg egy másik nő, de ők el fognak költözni. Tavaly is csak 2-3 magyar gyerek született, most még ugye annyi sem lesz. szóval mire a gyerekem oviba, suliba mehetne, ő lesz a kisebbség, a kisebbség pedig a többség. Nagyon félek, hogy mihez kezdek akkor, tudom még messze van de foglalkoztat a kérdés. Az öcsém 4. osztályos, fele cigány-fele magyar az osztályában az arány, de öcsémen is nyomot hagy a közösség. trágár szavakat használ, úgy beszél sokszor mint ők, és úgy is viselkedik, meg sok roma haverja van. Romazenéket bömböltet a gépen. Pedig anyumék szépen nevelik, jól is tanulna,de a társaság visszahúzza. Mikor én és a hugom voltunk kisebbek még nem volt itt ennyi cigány, akik meg voltak rendesebbek volta. De pár éve elszaporodtak, sok köztük a bűnöző, tolvaj és igénytelenek, rondán beszélnek, mindenhol csak őket látni, a nagyrészük buta, sose dolgozott és rengeteg gyerekük van. Sajnos elköltözni nem tudunk,a férjemet a munkája ide köti egy itteni cégnél van, meg nem könnyű itt még egy szép új házat sem eladni jó áron. talán vigyük majd át a gyereket valamelyik közeli településre, ahol kevesebb a cigány? Ne vessetek meg, de én tényleg csak a gyerekem jövőjét szeretném megvédeni, hogy tisztességes ember legyen belőle, rendes barátai legyenek és tudjon anélkül játszani a játszótéren hogy bárki zaklatná, ne kelljen félnie.
2011. júl. 5. 13:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én gyakorló középiskolai tanár leszek ősztől, az a rémálmom, hogy Szabolcsba küldenek tangyakra Debrecenből...:S
2011. júl. 6. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!