Szerintetek elhozzam délben az óvodából a nagyot?
A lányom 3,5 éves lesz szeptemberben. Már járt egy évet bölcsődébe, én visszamentem dolgozni de váratlanul teherbe estem és megtartottuk, most 2 hónapos a kisfiúnk.
A kérdésem, hogy szerintetek maradjon a lányom egész napra az óvodában, vagy menjünk érte délben a picivel?
A bölcsit nagyon szerette.
én elhoztam délben
mert nem aludt az oviban otthon meg igen
kéthetente 1x "aludt" bent mert akkor tanfolyamon voltam 15:00-ig
amúgy ha otthon vagy akkor miért ne tehetnéd meg?
mire a kicsi ovis lesz a nagy már talán iskolás
most gondolj bele akár volt bölcsi akár nem mindenképpen mellőzve fogja érezni magát mert h ott van a kicsi és az sem biztos h az ovit is szeretni fogja
le lehet pontozni ... de nekem úgy jön le ha van kicsi akkor dugjuk már be a másikat az oviba délután 4-5-ig h ne zavarjon otthon .......
ezt nem tartom korrektnek a "nagyobb" gyerekkel szembe aki túlkép még kicsi
4. vagyok.
Én ugyanúgy gondolkodtam, mint az 5., csak egyszerűen nem működött a dolog. Változtak a kicsi alvási ciklusai, sokszor ébreszteni kellett ahhoz, hogy elindulhassunk, mert ugye otthon mégsem hagyhatom addig egyedül. Végigordította az utat. Vagy ha a kicsi ébren volt, akkor a nagy sem akart már itthon aludni, amitől persze kifáradt, és délutántól ment a hiszti. Végül az vált be, hogy akkorra mentünk érte, amikor az óvodában felébredtek.
Nem ő lesz az utolsó, ez biztos!
Nem okozna gondot ha ő is itthon lenne, hiszen 2 hónapja így van. Egyetlen problémám, hogy azóta nem alszik rendesen a lányom, így este 6tól csak nyűglődik.
Az meg, hogy útban lenne... nem értem, miért nem lehet feltételezni hogy a gyerek SZERET ott lenni? Ez kb olyan hozzáállás mint az, hogy a szemét önző anya lepasszolja a gyereket a nagyszülőknek, és persze a gyerek és a nagyszülő is szenved amíg anyuka szórakozik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!