Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti felhútátok volna ezen...

Ti felhútátok volna ezen magatokat? Csak felfújom?

Figyelt kérdés

Reggel korábban ment be a férjem dolgozni, és itthon felejtett egy kulcsot...

én elmentem zuhizni és arra lettem figyelmes hogy valaki nyomja a csengőt...a 2 gyerek még aludt.

Úgy gondoltam nem nyitom ki, mert most törcsibe nyissak ajtót ????

aZTÁn mivel nem tágított és nyomkodta egyfolytába a csengőt törcsibe nyitottam ajtót és kiszoltam neki- hogy hiába nyomkodja a csengőt!!

Akkor mondta hogy a férjem itthol hagyta a kúlcsát és ezért jött.

Komolyan tök kiakadtam a férjemre hogy még el sem kezdődött a munka ideje, de valaki mást küld haza az itthon hagyott cuccáért és engem rángat ki a kádból , meg ébreszti fel a két gyereket a munkatársa a csengetéssel, holott végre eljutottam reggel odáig hogy lefürcsizzek...

kb 5 percre van innét a munkahelye amúgy.....

Amúgy meg tök ciki volt egy szál törcsibe a munka társa előtt...gondolom jót röhögött rajtaqm hogy egy idegbeteg törcsis nőt talált itthon....

felfújom vagy másnak is eldúrrant volna az agya????

2012. júl. 24. 09:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Arra nekem is felmegy a pumpa, hogyha nyomja valami hüly* a csengőt, mint aki süket... Múlthéten a postás rátámaszkodott a csengőre, és ordibált befelé... Ha felébredt volna rá a lányom, az tuti, hogy kimegyek, és elmagyarázom neki, hogy mi a helyzet... És igen, a férjed is szólhatott volna, hogy megy valaki a kulcsért.
2012. júl. 24. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát én nem értem, mi itt a gond.

A férjed honnan tudta volna, hogy te épp a tus alatt állsz?

Felfújod.

Nincs itt probléma, csak a te hisztid.

2012. júl. 24. 12:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt persze, hogy nem tudhatta, de azt azért tudta, hogy korán van a gyerekek valszeg alszanak és nem ő megy a kulcsért. Szóval ha hazatelefonál attól még nem esik le a karikagyűrűje. Persze az egész szitu annyira nem nagy tragédia, de azért valahol érthető a kérdező dühe.
2012. júl. 24. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Felfújod és ez egy kicsit hisztéria volt...
2012. júl. 24. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Borzasztó a helyesírásod!!
2012. júl. 24. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is felfújod a dolgokat. Nálam pl alap, hogy soha nem nyitok ajtót törülközőben. És törcsiben sem. :)
2012. júl. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!