Anyukák! Akinek nagy maradt a hasa szülés óta, hogyan öltözködtök? Milyen ruhák az előnyösek, amiben jól érzitek magatokat?
Szűk fari egy olyan felsővel aminek az alja gumis, vagy egy kockás hosszabb fazonú ing, mély dekoltázzsal.
Vagy térdig érő egyszínű szoknya,Egyszínű halásznaci, egy szűk mèly kivágású virágos pólóval. A lábaim nem kövérek, a mellem is egész jó, igyekszem ezeket hangsúlyozni. A mintás felsőkben nem annyira feltűnő a hasam, az úszógumim, mint egy egyszínű felsőben.
Nem veszek bővűlő fazont, vagy egy mérettel nayobbat, mert abban megint úgy nézek ki, mint aki terhes.
Nekem csak kötény hasam van,így elég egy köldökig érő nadrág,ez vissza nyomja a bőrt,és felülre mehet passzosabb felső, ha oda figyelek,és kihúzom magam,(ami itthon nem megy),akkor senki nem veszi észre hogy kötény hasam van. :-) Mondjuk amikor szülés után az első hetekben még + 10 kg volt rajtam,akkor is így csináltam,én ettől éreztem magam jól,és csinos is voltam.
Üdv: 3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!