Szülés utáni feledékenység? Mással is van így? Én tiszta hülye lettem szülés óta, mindent elfelejtek, semmi nem marad meg a fejemben.
Hú, nekem hónapokig olyan volt az agyam, mint a szita. Már 1 éves a fiam és javult a helyzet.
Volt még valami, amit mondani akartam de mi is lehetett az...... :)
Nem maradsz ilyen :)
Amikor hazajöttünk a kórházból a gyerekkel, sírva fakadtam, mert fel kelett írnom, h a Konakiont mikor kell adni, D vitamint vagy három helyen írtam ki a lakásban, különben elfelejtettem.
Kulcsot állandóan a zárban hagytam, természetesen kívülről, míg kicsörgött a telefon, elfelejtettem, h mit akartam mondani a férjemnek :)
Barátnőm a két hónapos babáját hagyta a boltban, az ajtóból fordult vissza, h hiányzik valami...
"ép lézláb" ? :-D Sem elmondani sem leírni :-D
Najó...most amúgy tökre megkönnyebbültem, mert én már azt hittem, hogy korai szenitlás szindrómám van, most vagyok 36 és nagyjából 40 éves koromra a nevemet is elfelejtem. Nem vagyok egyedül...juhujj... de valami orvosz olyan szívesen megkérdeznék erről, hogy vajon mi az összefüggés a szülés és az elhülyülés között.
*szenitlás = szeniliátás :-D
Amúgy írni sem tudok azóta...! Illetve gépelni...
Pont ezt beszéltük a múltkor az egyik barátnőmmel, hogy a szoptatással valószínűleg az eszünket is átadtuk a gyerekeknek, mert nagyon feledékenyek lettünk.
Úgy látszik ez valami kórság lehet.
Azt szokták mondani, hogy akinek nincs esze, legyen notesze, csak az a baj, hogy én sokszor azt is elfelejtem megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!