Kedves elvált szülők gyerekei! Ti hogy látjátok magatokat szülőként?
Szia!
5 éves voltam,amikor elváltak a szüleim,én apukámmal maradtam.
Én igyekeztem tanulni apu és anyu hibáiból,9 éve vagyok házas,van 2 fiam,és próbálok jobb szülő lenni...
az, hogy a szüleim elváltak kb. 8 éves koromban, semmit nem befolyásol azon, ahogyan én az életemet látom és tervezem. Úgy gondolom, van annyira normális értékrendem, hogy látom, mi a helyes életfelfogás: alig vártam, hogy mennyasszony, majd feleség legyek, imádom a férjem, két pici gyermekünk van.
A férjem szülei nem váltak el, de házasságuk alapja ez a "nem kell mindent tudnia a másiknak" elv. A férjem sokszor hangoztatja, hogy ez a felfogás neki nagyon ellenszenves, mindenünk, amink van, közös, minden, amit a másik csinál, tudjuk és megbeszéljük. Szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz. Nekem igenis számít az a papír. HA nem lenne papírunk, 2 év együttlét után szétmentünk volna, úgy összevesztünk, majdnem egy évig volt teljes szex- és mosolyszünet. De kitartottunk, kibékültünk és már 9 éves házasok leszünk másfél hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!