Ti felhútátok volna ezen magatokat? Csak felfújom?
Reggel korábban ment be a férjem dolgozni, és itthon felejtett egy kulcsot...
én elmentem zuhizni és arra lettem figyelmes hogy valaki nyomja a csengőt...a 2 gyerek még aludt.
Úgy gondoltam nem nyitom ki, mert most törcsibe nyissak ajtót ????
aZTÁn mivel nem tágított és nyomkodta egyfolytába a csengőt törcsibe nyitottam ajtót és kiszoltam neki- hogy hiába nyomkodja a csengőt!!
Akkor mondta hogy a férjem itthol hagyta a kúlcsát és ezért jött.
Komolyan tök kiakadtam a férjemre hogy még el sem kezdődött a munka ideje, de valaki mást küld haza az itthon hagyott cuccáért és engem rángat ki a kádból , meg ébreszti fel a két gyereket a munkatársa a csengetéssel, holott végre eljutottam reggel odáig hogy lefürcsizzek...
kb 5 percre van innét a munkahelye amúgy.....
Amúgy meg tök ciki volt egy szál törcsibe a munka társa előtt...gondolom jót röhögött rajtaqm hogy egy idegbeteg törcsis nőt talált itthon....
felfújom vagy másnak is eldúrrant volna az agya????
Nem is tudom...az oké, hogy esetleg nem tud eljönni a kulcsért a férjed, de ilyenkor nekem is az a minimum, hogy a férj hazaszól, hogy drágám otthon hagytam a kulcsom, elküldöm érte Pistit (csak, hogy maradjunk a névnél) kb 10 perc és ott lesz. A kollégának szól, hogy kisgyerekek vannak így csak rövidet csengessen, az asszony úgy is tudja és vár. Na így rendben van, de ahogy leírtad érthető a dühöd. Bár a törcsis dolog szerintem annyira nem gáz, legalább a munkatárs napja jól indult.
Viszont a csengőnyomásra é is allergiás vagyok, pláne, ha alszanak a gyerekek. 2 gyerek mellett minden egyedül töltött perc aranyat ér. Így gondolom ezen szállt el az agyad.
Összességében szerintem nem túlzás, hogy kicsit eldurrant az agyad.
Az én férjem tegnap szintén itthon felejtett valamit - felhívott (telefonom lehalkítva volt), hogy küld érte valakit, mikor jöhet az illető, felébredt-e már a gyerek. Egyébként meg a fürdőszoba ajtón ilyen esetekre lóg nálunk egy fürdőköpeny - igen hasznos.
Ui: Azért a helyesírásodon bőven van mit csiszolni :)
Volt, hogy hozzánk is akkor csengettek, mikor zuhanyoztam. kiszóltam, hogy pillanat, rögtön jövök, felvettem gyorsan a melegítőm és ajtót nyitottam.
Kicsit felfújod szerintem, de tény, hogy a férjed oda telefonálhatott volna, hogy a kollégája megy fel a kulcsért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!