A "kiosztom a kérdezőt" típusú válaszolóktól kérdezem: miért érzitek jól magatokat attól, hogy nem is a kérdésre válaszoltok, el se olvassátok figyelmesen, hanem csak "jólmegmondjátok"?
Ezt internetes nyelven trollkodásnak hívják és egyesek így próbálják a feszültségeket levezetni.
Szánalmas módszernek tartom...
Mert a nőkbe bele van genetikailag kódolva a "mindenbepofázzunkbele"!
Ugyan ez megy a Családi kapcsolat kategóriában.
Nézz meg egy férfiak által látogatott kategóriát(közlekedés,elektronika) tapasztalsz ilyet?
Nem, lehet példát venni:)
"Nézz meg egy férfiak által látogatott kategóriát(közlekedés,elektronika) tapasztalsz ilyet? " - javaslom a Politika rovatot, gondolom, többségében férfiak írnak, és ott aztán megy az anyázás rendesen. :)
Néha tényleg van, hogy tök durván nekiesnek a kérdezőnek, és nem is a kérdésére válaszolnak, hanem a nevelési módszereit fikázzák (jellemzően együtt alvás és bébikomp témában), de azért gyakran a kérdező sem semmi. Én, bevallom eléggé ki tudok akadni az olyan kérdéseken, amik arról szólnak, hogy
- "Ugye én nevelem jól a gyerekemet, mindenki más meg rosszul?"
- "Nagyon le van maradva a másfél éves gyermekem, hogy csak tíz mondókát tud fejből?"
- "Rossz anya vagyok, mert a barátnőm gyereke már tud beszélni és szobatiszta, az enyém pedig nem?"
Tehát az olyan kérdések, amikben a kérdező saját magát vagy a gyerekét fényezi álszent módon, vagy ki van akadva, hogy nem az ő gyereke a legzsenibb a környéken.
Ahogy többen írták, így vezetik le a feszültséget, frusztráltak, jól esik nekik beszólni, ilyenek. (sajnos)
Néha viszont előfordulnak tényleg provokatív kérdések, vagy ha a kérdés nem is az, a kérdező kommentjeinek a stílusa bosszantó. Erre szokták többen írni hogy kár hogy a kérdezőt nem lehet pontozni :)
Bocs az offért,de nem csak a nők által látogatott oldalakon megy a "na,ezt jól oda mondom!!" című "műsor"!
Meglepő ugyan,de a "cél közönségből" senki nem fog válaszolni Neked,mert ilyenkor "Á,én ilyet nem szoktam,tök bunkók akik ezt teszik". Ilyenkor mindenki adja az ártatlant...
És bár a kérdés nem érint engem,azért néztem meg,hátha mégis találok olyat,aki felvállalta és válaszolt,amikor megláttam a gondolom én- Pasit,aki ide írt. Bocs,de nem hagyhattam szó nélkül!!
Üdv: 3 lányos,9hkm
Akkor én szerintem trollnak számítok. Nagyon ki tudok akadni egyes kérdéseken, és ennek általában hangot is adok.
Pl. amikor eleve provokatív a kérdés, tehát a kérdező már a kérdésben beszól azoknak, akik valamit nem úgy csinálnak, mint ő. Pl ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
De még az olyan kérdésekre is be szoktam szólni, amikor valaki megkérdezi, hogy terhes-e... Pl 2 hete késik neki, tüneteket tapasztal, de tesztelni nem akar valami érthetetlen okból, helyette itt akarja megtudni, hogy "megbabócásodott"-e. Na az ilyeneket én nem bírom szó nélkül hagyni. Meg is látszik ez a százalékomon, de nem érdekel, így nyugodtabban alszom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!