Mikor született a gyereked? (Bővebben lent.)

A nagylányom 2020.07.28 (végül is a júliusiaknál akkor így mindenkinek van páratlan szám a születési dátumban :D )
A kicsi meg 2022.11.15, ő majdnem csak páratlan számú :D
Egyébként én sem hiszek az ilyen badarságokban, de terhesen én is ráértem és tök érdekes, hogy mindkettejüknél a kínai naptáras jóslás a nemüket illetően bejött. Szóval néha vannak ilyen érdekes véletlenek :D

Egy ismerös dátuma 01.01.01 - ö volt az elsö baba abban a városban
Mások: 81.02.17.; 77.02.03.; 79.07.08.; 05.05.05.; 05.05.07.;

Nekem a gyerekeimnek teljesen átlagos dátumu a születési idejük.
Dednagymamam dátuma érdekes 1912.12.12
Anyukám .01.21.-en született, tesóm 02.22- én.
Ez is érdekes.
Másik tesóm és unokatestvérem ugyanazon a napon születtek, csak pár év különbséggel.
Illetve ez még egy kis érdekesség, volt egy barátnőm, ő pontosan 1 évvel, 1 hónappal és 1 nappal volt fiatalabb tőlem.
Tudom gyerekeket kérdeztél, de mondom, nekik semmi érdekes nincs a datumban.

2021.11.11.-én született a kisfiam.
Nem 18 év alatti: van olyan rokonom, aki a születésnapján szült. Ismerősnek az unokája született a születésnapján. (A pontos dátumot nem tudom már). A férjem és az öccse 02.23. és 02.25.-én születtek, persze pár év eltéréssel. Én 07.06-án születtem, anyukám 06.07-én. Az egyik exemmel egy év egy hónap és egy nap volt közöttünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!