Kismamák, akiket úgymond megalázott az orvos/védőnő a súlya miatt, hogy érzitek magatokat?
ezt ne személyes sértésnek vedd. aki sokat hizik,cukorbeteggé válhat,nehezebben szülhet,stb. csak ezért mondják nem másért. amugy sztem ez még nem vészes,de vigyázz az utolsó trimeszterre,akkor szaladhat fel sok. ha úgy érzed nem eszel sokat mégi jönnek a kilók,akkor kérj kivizsgálást,lehet h tényleg cukros vagy esetleg vizesedsz.
a lényeg h ne bánkódj hanem beszélj erről a védőnőddel
Az első babámmal 20 kg-t híztam.
Most 28 hetes vagyok. Kezdő súlyomhoz képest 3 kg-t híztam, első hónapokban lefogyott súlyomhoz képest meg 7 kg-t.
Sem akkor, sem most nem szólt a védőnő érte.
Én s rosszul érezném magam egyébként, ha szólna, megértelek.
De igyekezz ne ezzel foglalkozni, hanem a terhességednek, a kisbabádnak örülni. :)
Szia!
Én 30 kg-ot híztam a terhességem alatt,rám is ki volt akadva minden eü-s dolgozó,pedig szerintem tök csinos kismama voltam.Én azzal állítottam le őket,mikor már nagyon ki voltam,hogy tök egészséges vagyok,nem lettem cukorbeteg,nem vizesedtem,nem mozogtam nehezen,minden egyes eredményem tökéletes volt,plusz én is jól éreztem magam,másrészt egész életemben koplaltam meg sportoltam a "tökéletes" testért,ugyan legalább a terhességem alatt hadd egyek már azt és ami meg amikor csak akarok.Ez hatott senki nem csesztetett.Bónuszban 10 hónapos a gyerekem,és már egy deka felesleg nincs rajtam hipp-hopp lement.Amúgyis vannak nők akik ilyen alkatok,sokat híznak terhesség alatt lásd pl.Sarka Katát.
én 18 kg-ot híztam (minden hónapban kettőt) és egy szót sem szólt a védőnő, ugyanis meg sem látszott rajtam, csak a hasam volt óriási
a babám több mint 4 kilóval született + vizes voltam, és 1 héttel a szülés után összesen 6 kg többlet volt rajtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!