Névválasztásban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van már két ikerlányunk Eliza és Szófia. Bevállaltunk egy 3. gyereket, aki szintén lány lesz, de kicsit el vagyunk akadva a névválasztásban. Olyasmit szeretnénk, ami illik a másik két névhez, de nem valami nagyon sablon, nagyon tömeg név. Most egyelőre a Matilda a befutó, mert férjemmel egyik kedvenc filmünk a Leon, a profi, ahol ugye a főszereplő kislányt (Natalie Portman) így hívják. De nem vagyunk biztosak benne. Szóval szívesen fogadnék más ötleteket is. A lényeg, hogy tényleg passzoljon a 2 nagy testvér nevéhez (meg nyilván a vezetéknévhez is, de az most legyen mellékes).2012. júl. 16. 18:53
21/24 A kérdező kommentje:
Natália nagyon szép név, de sajnos egy kellemetlen ismerősömre asszociálok rögtön, úgyhogy ez sajnos nem jöhet szóba :( Ellenben az Emma egyre jobban tetszik :D Ahj nem tudom... férjem azt mondta, hogy írjak össze egy listát, hogy mi tetszik és akkor közösen kiválasztjuk. Ő úgy van vele, hogy amíg nem Szütyellő és nem Eszmeralda, addig igazából neki mind1, csak tényleg szép név legyen és ne tömeg.
2012. júl. 20. 11:33
22/24 anonim válasza:
Így érthető... Nem baj, az Emma is szép. :)
Nem tudom, mit ajánlhatnék még... Például ott a Hermina, az nekem tetszik. Nem is tucat, és régi, nem újonnan felkapott külföldi divatnév. És a Mina becenév is aranyos.
23/24 anonim válasza:
ha a matilda a kedvenc,legyen az. vagy tegyétek az emmát mellé,és ha megszületik akkor döntsetek. nekünk az elena volt a nagy kedvenc,de rövid nevet akartunk így lett léna az elenából
a matilda sztem jobban illik a másik két névhez mint az emma
24/24 A kérdező kommentje:
Most még a Heléna az, ami újabban nagyon tetszik, nekünk is a Léna meg Léni becenév miatt :) nem tudjuk. Még van kis időnk eldönteni, de jó lenne minél hamarabb. A 2 nagylánynál bezzeg már akkor tudtuk a neveket, mikor még azt sem tudtuk, hogy kisfiúk vagy kislányok e.
2012. júl. 23. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!