Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Befolyásolt a névválasztásban...

Befolyásolt a névválasztásban az, hogy itt megkérdezted, melyiket válaszd?

Figyelt kérdés
Milyen variációkat kérdeztél meg a GYIK-en, és végül melyik név mellett döntöttél?
2012. jan. 21. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Konrétan a Léna Abigél volt amiről lebeszéltek. Persze nem volt akkora kedvenc,hisz akkor nem érdekelt volna senki véleménye,de itt hivták fel rá a figyelmemet hogy a vezetéknévvel nem tul előnyös.
2012. jan. 21. 20:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, én a Debóra és Eszter között vacilláltam, és a Debóráról beszéltek le. Azért kérdezem, mert annyi hasonló jellegű kérdés van, és sosem derül ki, hogy végül hogy döntött az anyuka.
2012. jan. 21. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer megkérdeztem, hogy Enikő vagy Noémi szebb név. Erre Csilla lett :) :) A válaszok alapján amúgy 50-50%-ra jött ki, hogy melyik a szebb.
2012. jan. 21. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2 név között ment a vita, az itteni anyukák 99%-a a párom favoritjára adta le a voksát. Már nem emlékszem mennyi választ kaptam, de elég sokat, és 1 vagy 2 válaszoló voksolt csak az én kedvencemre. Mégis ezt a nevet adtam a csajszinak. Utána is tettem fel a nevével kapcsolatban kérdést, akkor már több mindenkinek tetszett. De az is lehet, hogy így már nem merték a "szemembe" mondani a véleményüket. :)
2012. jan. 21. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

És egyébként mi a neve a lányodnak utolsó válaszoló? Most kíváncsivá tettél :)

(az elsőnek meg: az én lányom meg majdnem Abigél Léna lett :D, de végül a család lebeszélt az Abigéllel...az apukám volt oly kedves, hogy egy rettenetes szóviccet alkotott a névből és így már nem tetszett egyáltalán)

2012. jan. 23. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy lebeszéltek a Debóráról, olyan szép név.
2012. jan. 23. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt az én egykori kérdésem, és igen befolyásolt, mert valamilyen szinten azért mindenkit érdekel más véleménye, csak kit jobban, kit pedig kevésbé.

Úgyhogy ezúton is köszönöm a gyk-soknak, hogy megerősítettek ebben a gyönyörű névben.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. jan. 23. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
2012. jan. 24. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es válaszoló, szép nevet adtál nagyon a kislányodnak :) Nekem tetszik a Villő név mindig egy kis tündér képe ugrik be amikor meghallom. (egyébként engem meg Petrának hívnak :D)
2012. jan. 24. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm Petra! Nekem is nagyon tetszik!
2012. jan. 24. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!