Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket befolyásolna a névvála...

Titeket befolyásolna a névválasztásban az az ostoba Illés szám "Sárika kicsikét butácska"?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert nagyon sok névvel kapcsolatos dal van, bugyuta szöveggel. Ezzel nem szabad törődni szerintem:)
2009. máj. 12. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
En sajnos ugy vagyok a nevvalasztassal hogy tetszik egy nev es akkor rogton egy ismeros jut rola eszembe,akkor mar nem kell...Ezert meg mindig nem tudjuk hogy fogjak hivni a kislanyunkat.Teszik a Katalin nev pl. de van egy olyan dilis ismerosom hogy rogton o jut eszembe rola ,igy meg gondolkozunk...
2009. máj. 12. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

szió! én nem is ismerem ezt a számot :)

egyébként is szerintem az ő korosztálya már azt sem fogja tudni, hogy mi volt az Illés. biztos, hogy emiatt nem fogják csúfolni!

ha Nektek ez a név tetszik, szerintem nyugodtan hívjátok így a babátokat!

2009. máj. 12. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a név már megvan évek óta és úgy vagyok vele hogy már más nem is lehet a fiam neve ezt neki találták ki,erre a gyerekeim és a férjem bepárosították egy mese szereplővel...:S de nekem akkor is tetszik:)
2009. máj. 12. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép név a Sára, tök mindegy, milyen ez a dal. Az én lányom Emese... "nem áll jól a szeme se". Na ez se jobb :S

Aki eddig mondta neki, mindenkinek mondtam, hogy ezt remélem most hallottam utoljára. Ő még nem tud beszélni, nem tudja megvédeni magát.

Csak azt lehet csúfolni, aki hagyja magát.

2009. máj. 12. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
eszembe sem jutott ez a szám, pedig ha kislány növekszik a pocakomban akkor a második neve Sára lesz, a párom szerette volna, nekem is tetszik, csak amiatt lesz második neve ez, mert a párom vezetékneve S betűvel végződik, ezért beszúrjuk közé a Blankát, mert az meg nekem tetszik, remélem szeretni fogja a nevét.
2009. máj. 12. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írod,eszembe se jutott volna.Még a név hallatán sem...
2009. máj. 12. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tenyleg ne torodj vele.

A Krisztina is egy nagyon szep nev meg is ott van az a bugyuta Mezga csalad dala:Kriszta tiszta gyagya.....

Szerintem ennyibol mindenre ki lehetne talani vmit.

Szerintem egyebkent szep nev a Sara.

Udv:34 hetes pocakos

2009. máj. 12. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ilyennel.

A mi kislányunk is Sára lesz, és húznak a rokonok és barátok ezzel a slágerrel, és hatalmas nevetés a vége, mert a gyereket már mindenki nagyon várja. Amúgy meg sokkal fontosabb a név jelentése, az inkább meghatározhatja a gyerek jövőjét szerintem.

Mi ezért maradtunk ennél al névnél. No meg, mert elsőre mindkettőnknek tetszett!

Gratula!

2009. máj. 12. 18:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszke, megnyugodtam.
2009. máj. 12. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!