Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névválasztásban tudnátok...

Névválasztásban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Van már két ikerlányunk Eliza és Szófia. Bevállaltunk egy 3. gyereket, aki szintén lány lesz, de kicsit el vagyunk akadva a névválasztásban. Olyasmit szeretnénk, ami illik a másik két névhez, de nem valami nagyon sablon, nagyon tömeg név. Most egyelőre a Matilda a befutó, mert férjemmel egyik kedvenc filmünk a Leon, a profi, ahol ugye a főszereplő kislányt (Natalie Portman) így hívják. De nem vagyunk biztosak benne. Szóval szívesen fogadnék más ötleteket is. A lényeg, hogy tényleg passzoljon a 2 nagy testvér nevéhez (meg nyilván a vezetéknévhez is, de az most legyen mellékes).
2012. júl. 16. 18:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Reginám van és most tervezzük Elizát(, vagy Mátét).
2012. júl. 16. 19:13
 12/24 anonim ***** válasza:

Tilda? nekem egyből ez ugrott be :)

Gratulálok

2012. júl. 16. 19:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Leila, Lívia, Lídia, Rita, Róza, Rozina.
2012. júl. 16. 20:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Én támogatlak a Matildában, nekem tetszik!! :)
2012. júl. 16. 21:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Rozina az aranyos lenne.
2012. júl. 16. 21:44
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is a Matildát támogatnám, nagyon szép név.
2012. júl. 16. 21:49
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az Izabella nagyon szép név, és passzolna a nővérei nevéhez. :)

A Matilda sem rossz, de szerintem nem illik a másik kettőhöz.

2012. júl. 17. 10:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Lányom Miléna lesz, de szép még a Madléna, Kamilla, Kinga, Rebeka, Norina. De szerintem a Matildával sincs gond.
2012. júl. 17. 21:00
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De jaj nem tudom :S írtátok az Emmát és most az is nagyon tetszik. Bár egyelőre még mindig inkább a Matilda felé hajlunk. Emma nagyon tetszene, egyik kedvenc regényem főszereplője is Emma. Azért tippek még jöhetnek, hátha jön egy név, ami majd elsöpör mindent :)
2012. júl. 19. 10:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha már a filmnél tartunk, én a színésznő nevét szívesebben adnám, mint a karakterét.

Natália. :)

2012. júl. 19. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!