Névválasztásban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van már két ikerlányunk Eliza és Szófia. Bevállaltunk egy 3. gyereket, aki szintén lány lesz, de kicsit el vagyunk akadva a névválasztásban. Olyasmit szeretnénk, ami illik a másik két névhez, de nem valami nagyon sablon, nagyon tömeg név. Most egyelőre a Matilda a befutó, mert férjemmel egyik kedvenc filmünk a Leon, a profi, ahol ugye a főszereplő kislányt (Natalie Portman) így hívják. De nem vagyunk biztosak benne. Szóval szívesen fogadnék más ötleteket is. A lényeg, hogy tényleg passzoljon a 2 nagy testvér nevéhez (meg nyilván a vezetéknévhez is, de az most legyen mellékes).2012. júl. 16. 18:53
1/24 anonim válasza:
Lilla :) szerintem szép név, de nem tudom hogy szerinted mennyire passzol a másik két névhez :)
2/24 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de gratulálok, jó döntés volt a 3. gyereket is bevállalni! Sok örömötök legyen benne!
3/24 anonim válasza:
Sára? Olívia? Emília? Emma? Adél? Aliz? Gyöngyvér? Leona? Vanda? Gerda?
4/24 anonim válasza:
A Leona szép név, nekem is tetszik, és szerintem illene a másik két névhez. :) Jó babázást :)
5/24 anonim válasza:
Hát ugye ezek mind olyan különleges nevek. Mármint nem kifejezetten magyar nevek, nem sokan hívják így a gyerekeiket.
Szerintem az Emma épp emiatt egész jó, vagy az Izabella. :)
6/24 anonim válasza:
Liliána ,Emily, Kornélia ,Kamilla, ennyi jutott most az eszembe
7/24 anonim válasza:
Végignéztem most minden nevet gyorsfutásban, Aidát adnám. Egyelőre.
8/24 anonim válasza:
Alida,Amália,Loretta,Korina... most ezek jutottak hirtelen az eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!