Tetszik a Jennyfer név?
Szerintem, magyar állampolgárnak rémes.
Persze ahány ember, annyi izlés.
Igaz, hogy a 21. században már nincsenek korlátok, hogy a Föld másik oldalán lakó népet megismerjük, kultúráját, hagyományait, szokásait, vagy azok egy részét magunkévá tegyük, de ebből az országból nagyon hiányzik a hazaszeretet, az elfogadás. Abban sokan hisznek, hogy a baba nem véletlenül születik egy adott családba, de azon kevesen gondolkoznak el, hogy mi, a magyarok, egy nagy család, mit keres Európa közepén, és miért, milyen hagyományokkal, milyen gyökerekkel kapcsolódunk ide. Nekem egy ilyen idegen név adása olyan érzés, mint amikor anyák napján a nagyit kihagyom a köszöntésből.
Bocsánat, hogy hosszú voltam, és melankólikus, természetesen, bele lehet szeretni bármibe, így a nevekbe is, ami szerelem, megmagyarázhatatlan, önmagában, indoklás nélkül megálló érzés. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!