Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik a Jennyfer név?

Tetszik a Jennyfer név?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 10:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de ha te szereted akkor nincs vele semmi gond:) Lehet, ha ismernék egy kedves Jennyfer sokkal pozitívabban állnék a névhez.
2009. júl. 13. 17:46
 12/36 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom nincs vele :) Az tetszik benne hogy nem minden 4. lánynak ez a neve :) most jobb szerintem mint a magyar nevek :) Egyébként azért ez lett a nevem mert apukám külföldön él és ott születtem, de itt is elég elterjedt név :) ízlések és pofonok :)
2009. júl. 13. 18:29
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

De neked így van leírva a neved? Mert most már egy jó ideje az a szabály, hogy csak fonetikusan lehet leírni, viszont ha azt nézzük, hogy eredetileg hogy írják ezt a nevet, akkor az nem Jennyfer, hanem Jennifer. Becézve Jenny.

Amúgy most már ritkának sem nevezném ezt a nevet. Amerikában pl. tucatnév, de már itthon is igen sok ilyen nevű leányt láttam.

Nem akarom kifikázni a neved, de nekem nem tetszik, számomra ez tipikusan olyan név, amit azért adnak a szülők, hogy majd az milyen különleges lesz, mert külföldi, csak éppen pont egy külföldi tucatnévről van szó, és ezért nagyon sokan választják pont ezt, amitől már mindjárt nem is annyira különleges.

Amúgy szerintem jó hangzású név (főleg becézve), de a fent említett okok miatt nem tetszik. És ezt ne vedd személyeskedésnek, ez csak a véleményem.

2009. júl. 14. 10:32
 14/36 anonim ***** válasza:
82%

Magyarországon magyar gyereket nem anyakönyveznek így. ez tuti. csak akkor, ha külföldi az egyik szülő.

így lehet csak anyakönyvezni: Dzsenifer

2009. júl. 14. 10:56
 15/36 A kérdező kommentje:

Hát mindenkinek van véleménye..:) Nekem akkor is tetszik :D

Utolsó! Unokahugomat is így hívják és ugyan így van leírva mint nekem és magyar mind a két szülő :) tehát igenis lehet így anyakönyveztetni!

2009. júl. 14. 12:09
 16/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem miert kell állandóan azt írni az"ilyen" nevekre hogy amerikaias,azert nem tetszik..

Persze tudom hogy magyarok vagyunk,de miert ne lehetne,persze azt is tudom hogy ez egy ilyen oldal ,de már unalmas hogy mindenki ezzel jön..az én kislányomnak is ilyen csuda-amerikaias neve van,Vanessza.Bár szerintem egy bájos név,úgy ahogy a Jennyfer is,akárhogy lehet írni:)

2009. júl. 14. 13:24
 17/36 anonim ***** válasza:
51%

hát nem túl fantáziadús a névadás a családodban...

akkor külföldön született a rokonod, vagy v.mi köze van küllföldhöz, és külön kérvényre engedélyezték az idegen írásmódot.

2009. júl. 14. 13:42
 18/36 anonim ***** válasza:
51%
Nekem sem tetszik, minden 2. roma gyerekét igy hivják. Ezzel nem akarok bántani senkit, csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem ritka név. Egyébként kiváncsi lennék a jelentésére, nálam az is számit.
2009. júl. 14. 15:07
 19/36 A kérdező kommentje:
Semmi köze nincs a külföldhöz az unokahugomnak.
2009. júl. 14. 15:15
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik :)
2009. júl. 22. 04:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!