Tetszik a Jennyfer név?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 10:48
31/36 anonim válasza:
Mert a Béla meg a Panna sokkal szebb.(csak mert engem is Dzsenifernek hívnak)
32/36 anonim válasza:
Azok legalább magyar nevek. Ennyi erővel lehettél volna Ming Lí is. :D
33/36 anonim válasza:
18:00 vagyok, még azt mondom, hogy a név jelentése nőstény
34/36 anonim válasza:
én jennyfer vagyok, és sok féle becézése van ( pl. Dzsen, Dzsédzsé, Dzseni, ...stb. ) És én szeretem, de érdemes 2 féle keresztnevet adni...:)
15/L
35/36 anonim válasza:
Sziasztok. Én már 2x írtam ide. Engem is Dzsenifernek hívnak és nagyon jó név. A jelentése meg nem nőstény hanem fehér hullám vagy úrnő ahogy tetszik. Egyébként meg ha valakinek ez a név tetszik nyugodtan adja a lányának. Az utolsó válasz írójának igaza van nekem is két nevem van. És ha az országban felmérést készítenétek 60%nak nem magyar neve van.
36/36 anonim válasza:
Mert itt (gondolok azokra akik azt hozták h nem magyar név) mindenkinek Sára meg Panna meg Béla meg Mária neve van?
(előző voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!