Tetszik a Jennyfer név?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 10:48
21/36 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz a Jennyfer név! Én is Jennyfer vagyok, és így is lehet anyakönyveztetni. Az meg tiszta hülyeség hogy Magyarországon nem illik a vezetéknevekhez... -.-"
22/36 anonim válasza:
Tényleg. Végülis a Kolompárhoz tök jól megy!
24/36 anonim válasza:
De azt még mindig nem értem, hogy miért Jennyfer, y-nal, amikor helyesen Jennifer lenne.
25/36 anonim válasza:
Azért írja vki úgy, hogy Jennyfer, mert lehet hogy ez tetszik neki! -.-"
26/36 anonim válasza:
Nem igazán. Sokkal szebb szerintem az a név, amiből ered, az ír Guinevere. Ejtsd: Gviniver.
28/36 anonim válasza:
Engem Dzsenifernek hívnak. És jó név. Nem muszáj Dzsenifernek jegyeztetni lehet Jennifer. Nagyon jó név és nekem tetszik h nem futok össze minden sarkon egy Dzseniferrel.
29/36 anonim válasza:
nekem tetszik, a kutyámat hívják így. :)
30/36 anonim válasza:
Véleményem szerint, elég mély kultúrális szegénységre utal, ha egy magyar anya ilyen nevet ad a gyerekének!
És most lehet lepontozni. VÁLLALOM!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!