Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti idős vagy fiatal gyermekfel...

Ti idős vagy fiatal gyermekfelügyelőt, bébiszittert választanátok 10 hónapos babátok mellé?

Figyelt kérdés
Remélem nem köveztek meg érte, de elgondolkoztam azon, hogy havonta 1 alkalommal néhány órára bébiszittert fogadnék a kislányom mellé, mert úgy érzem nagyon kivagyok. Sajnos segítségem nincs, és folyamatosan fáradtnak, levertnek, és idegesnek érzem magam. Szeretnék egy megbízható embert találni erre a havi néhány órára, de azt sem tudom hol keressem, és milyen szempontokat vegyek figyelembe... Az egyik részem azt mondja, hogy inkább ne is keressek senkit, de ugyanakkor egyre kimerültebb vagyok...
2012. júl. 4. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szerintem is kortól független....nincs olyan ismerősöd aki hasonló cipőben jár mint te??? havonta egyszer pár órára figyelhetne ő a tiedre te meg az övére, így mind2őtöknek lenne kis szabad ideje...

mi is így csináljuk bnőmmel, és mind2en hasonlóan neveljük a piciket, na meg a babyk is élvezik egymás társaságát:D

2012. júl. 5. 00:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Olyat akinek már van 1-2 gyereke, vagy legalább a családban foglalkozott már gyerekkel.

Olyat nem aki könyvből tanulta.

2012. júl. 5. 01:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Én egy ismerősöm nagynénjét választottam, 60 év feletti. Bölcsiben dolgozott, onnan ment nyugdíjba, szóval ért a gyerekekhez. :)

Több fiatal is jelentkezett, de rájuk nem mertem volna ennyi idősen rábízni. Most lassan másfél lesz, már talán. De amíg pici, addig mindenképp csak tapasztalt személyre bíznám.

2012. júl. 5. 06:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak az érdekesség kedvéért írom le, hogy én 15 éves voltam, amikor egy ismerős család elkezdte rendszeresen rám bízni az akkor 5 hónapos babáját. Nem azért írom, hogy Te is tedd ezt, én sem bíznám a gyerekeimet egy tapasztalatlan tinilányra, csak hogy tudd, ilyen is van. :)
2012. júl. 5. 08:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kortól függ,legyen valami tapasztalata értsen a gyerekekhez,szeresse őket.Semmi megkövezni való nincsen ha valaki bébiszitterre bízza a gyereket,az anya is ember,vannak igényei,nem kell a gyerekkel lenni a 365 nap minden 24 órájában,legalábbis ha nekem kéne tuti nem bírnám,kell a kikapcsolódás.Én 15-16 évesen már vigyáztam gyerekekre,anyukám óvónő így mindig beajánlott az ovisainál,és a gyerekek imádtak engem.
2012. júl. 5. 09:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Abban tudnátok esetleg segíteni, hogy hol keressek megbízható bébiszittert? Nem Pesten lakunk, bár Pest megyében, egy kisvárosban (inkább falu jellegű). Árban kb. hogy alakulnak az óradíjak?
2012. júl. 5. 09:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Igaz mi kulfoldon elunk de gondoltam megis leirom hatha otthon is igy van. Itt a bolcsodekben ki van irva, hogy a bolcsis gondozok oran kivul vallanak bebiszitterkedest. En is igy jutottam bebiszitterhez akinek ugye jo tapasztalata van mivel nap mint nap babakkal/kisgyerekekkel foglalkozik. Baratnonm kisfia jart bolcsibe es o mondta, hogy ki van irva a hirdeto falra. Kertem, hogy szoljon, hogy engem erdekelne, ekkor volt 9 honapos a fiam. Teljesen meg voltam elegedve vele. 37 eves volt. A kisfiam azota is imadja es ide is kerult bolcsibe. Igy a bolcsibe valo beszoktatassal sem volt gond. :) Igy tudod, hogy hivatalosan is praktizal, tapasztalata az van biztos es erdeklothetsz bolcsis anyukaktol, hogy melyiket erdemes.
2012. júl. 5. 10:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem kor, hanem végzettség alapján választottam egy huszas éveiben járó, diplomás gyermekgondozót. Gyermeke nincs, de nálam sokat nyomott a latba, hogy szakképzett, van tapasztalata, és szeretik a gyerekeim. 18 hónapos ikrek, s a bébiszitterünk heti kb. 2x4 órát van nálunk, az ár 1000Ft/óra. Én ezalatt otthon vagyok, mindig látom vagy hallom, hogy mit csinálnak, mégis tudok kicsit pihenni vagy más munkákat elvégezni.

Párszor hívtam idősebbet, ő szakképzett dajka volt.

Kérdező, aki ilyenért megkövezne, annak vagy van segítsége, és nem is tudja, milyen kimerültnek lenni, vagy irigy. Nyugodtan hívj bébiszittert, és ne legyen lelkifurdalásod. A babádnak kiegyensúlyozott anyukára van szüksége, de ehhez néha pihenni is kell.

Én első körben a neten nézném meg a hirdetéseket, így képben lehet lenni, felétek mi a választék, mik a lehetőségek és az árak.

2012. júl. 5. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!