Ti idős vagy fiatal gyermekfelügyelőt, bébiszittert választanátok 10 hónapos babátok mellé?
szerintem is kortól független....nincs olyan ismerősöd aki hasonló cipőben jár mint te??? havonta egyszer pár órára figyelhetne ő a tiedre te meg az övére, így mind2őtöknek lenne kis szabad ideje...
mi is így csináljuk bnőmmel, és mind2en hasonlóan neveljük a piciket, na meg a babyk is élvezik egymás társaságát:D
Olyat akinek már van 1-2 gyereke, vagy legalább a családban foglalkozott már gyerekkel.
Olyat nem aki könyvből tanulta.
Én egy ismerősöm nagynénjét választottam, 60 év feletti. Bölcsiben dolgozott, onnan ment nyugdíjba, szóval ért a gyerekekhez. :)
Több fiatal is jelentkezett, de rájuk nem mertem volna ennyi idősen rábízni. Most lassan másfél lesz, már talán. De amíg pici, addig mindenképp csak tapasztalt személyre bíznám.
Én nem kor, hanem végzettség alapján választottam egy huszas éveiben járó, diplomás gyermekgondozót. Gyermeke nincs, de nálam sokat nyomott a latba, hogy szakképzett, van tapasztalata, és szeretik a gyerekeim. 18 hónapos ikrek, s a bébiszitterünk heti kb. 2x4 órát van nálunk, az ár 1000Ft/óra. Én ezalatt otthon vagyok, mindig látom vagy hallom, hogy mit csinálnak, mégis tudok kicsit pihenni vagy más munkákat elvégezni.
Párszor hívtam idősebbet, ő szakképzett dajka volt.
Kérdező, aki ilyenért megkövezne, annak vagy van segítsége, és nem is tudja, milyen kimerültnek lenni, vagy irigy. Nyugodtan hívj bébiszittert, és ne legyen lelkifurdalásod. A babádnak kiegyensúlyozott anyukára van szüksége, de ehhez néha pihenni is kell.
Én első körben a neten nézném meg a hirdetéseket, így képben lehet lenni, felétek mi a választék, mik a lehetőségek és az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!