Fiatal anyukák, ti hogyan tudtok barátkozni ha már van 1 vagy több gyermek és otthon vagytok velük?
Őszintén? Sehogy nem tudok barátot szerezni és sehova nem tudok eljárni ismerkedni.
Természetesen vannak játszóterek, ahova több anyuka is jár a gyermekével, de nagyon ritka igazi barátot találni köztük.
Nekem az egyetemről egyetlen barátnőm maradt. Ő az, aki keres és én is keresem. Igaz, ő dolgozik, nincs se párja, se gyereke, tehát teljesen más élet, de azért találunk közös témát.
Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert a fiam születésekor megismerkedtem egy anyukával, ő a harmadikat szülte. egy szobában voltunk majdnem 2 hétig. Azóta olyan jól összebarátkoztunk, hogy hetente találkozunk, pedig nem lakunk közel egymáshoz. Mindenben segít most, hogy mi a másodikat várjuk.
Igazán nem is vágyom több barátra. Nem idegesítem magam miatta, hogy miért nem keres, vagy hogy miért mindig csak én keresem őt. Voltak ilyenek, de az évek során mind lemorzsolódtak.
35hkm
Én sajnos nem tudok senkivel barátkozni:(
Lehet azért mert túlságosan fiatal vagyok.(19múltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!