Ti idős vagy fiatal gyermekfelügyelőt, bébiszittert választanátok 10 hónapos babátok mellé?
Esetleg nincs a környéketeken olyan játszóház, ahová mondjuk 1 éves korától beadhatod hetente-két hetenet pár órára? :) Én abszolút megértelek, hála Istennek a szüleink közel vannak, fontosak azok az egymással töltött lopott ebédek, vacsik, pár órák, vagy akár saját magunkra szánt percek. :)
Én egyébként egyetem alatt bébiszitteltem plusz bevételként, és úgy vettem észre, hogy a szülők fiatalabbakat keresnek, és igénylik, hogy mielőtt először kettesben marad a gyermek és a babysitter, velük együtt is barátokzzanak picit. Ha erre adod a fejed, akkor szerintem neked is érdemes először tesztelni a kiválasztottat, a babával+Veled is töltsön együtt (többször is) egy-két órát, mielőtt magukra hagyod őket. Így sok minden kiderül, menet közben is tudod picit interjúvolgatni, ő is rájön, hogy nektek milyen igényeitek vannak, hogyan szeretitek szervezni az életet. :) Így elkerülhetőek a súrlódások is. Én (gyermek)pszichológusnak tanultam akkoriban, az egyetemünkön volt kirakva hirdetés "BABYSITTERT KERESEK" plusz telefonszám. Felhívtam, bejöttem nekik, mehettem. Esetleg ha egyetemhez közel laksz, és képeznek pedagógusokat/tanítónőket/óvónőket vagy netán pszichológusokat, akkor ezeknek a szakoknak a képzési helyén tegyél ki pár ilyen felhívást, rengeteg jelentkező lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!